ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 April, 2024 - 16:34

Categories: 

Τελικό Κυπέλλου στο «Χαριλάου» με κόσμο προτείνει η «Θύρα 13»1

 

Η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας προβληματίζει για μια ακόμα φορά την ΕΠΟ.

 

Απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, με τη διεξαγωγή του Παναθηναϊκός – Άρης στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο να είναι η περίπτωση που φαίνεται να προκρίνεται μέχρι στιγμής.

 

Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, οι οργανωμένοι οπαδοί των «πράσινων» πήραν θέση για όσα συμβαίνουν και πρότειναν μέχρι και να γίνει ο τελικός στην έδρα των «κίτρινων», το «Κλεάνθης Βικελίδης» (πρώην Χαριλάου) με κόσμο, δίνοντας παραδείγματα του παρελθόντος, όπου δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

 

«Άλλος ένας τελικός προ των πυλών και μια φορά ακόμη μας βρίσκει θεατές του ίδιου έργου.

 

Στην αρχή με γέλια τα οποία εν τέλει μετατρέπονται σε θλίψη, παρακολουθώντας όλο αυτό που συμβαίνει κι εφόσον μας αφορά άμεσα μπορούμε να σας κάνουμε μία υπενθύμιση.

Σε άλλη μία προσπάθεια μας,

με γνώμονα τις μετακινήσεις οπαδών, φιλοξενήσαμε τον κόσμο του Άρη το 2022 στη Λεωφόρο χωρίς να γίνει το παραμικρό. Το παραμικρό δεν έγινε ούτε και στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο το 2017 στην έδρα του φιναλίστ του κυπέλλου.

Και αφού δε θυμάστε ή κάνετε πως δε θυμάστε και αφού είστε ανάξιοι, όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε περισσότερο.

 

Δεν απασχολεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού ούτε η ανικανότητα της επο να μην μπορεί να κάνει τα προβλεπόμενα των προκηρύξεων που η ίδια βγάζει , ούτε η ανικανότητα της κυβέρνησης που ενώ εξαγγέλλει νέα μέτρα τελικά επι τάπητος να μη μπορεί να τα εφαρμόσει.

Είμαστε όμως εδώ για να πούμε το εξής: Ο τελικός κυπέλλου πρέπει να γίνει με κόσμο!!! Τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο!

Ήρθε η ώρα, να εξαλείψουμε όλα αυτά τα οποία μας έχετε προσάψει και συνεχίζετε να μας προσάπτετε, γι’ αυτό κι αν δεν σας αρέσουν όλες οι υπόλοιπες λύσεις εμείς προτείνουμε το εξής:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!

 

Με κόσμο και των δυο ομάδων όπως το 2010 που είχαμε ως έδρα εμείς το ΟΑΚΑ.

 

Δεν μας νοιάζει το μέρος. Όπου και να γίνει θα το κάνουμε Λεωφόρο!

 

Υ.Γ1 Την επόμενη φορά που θα σας κάνουμε τη ζωή ευκολότερη, να βγάλετε σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Υ.Γ2 Το πρόβλημα δεν είναι οι οπαδοί, τα γήπεδα, οι πόλεις, το πρόβλημα είστε εσείς!

 

ΘΥΡΑ 13 – 1966».

Ομάδα: