ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2024 - 20:15

Categories: 

Τερίμ: «Βλέπουμε τον κάθε αγώνα σαν τελικό!»

 

Δηλώσεις μετά την άνετη νίκη της ομάδας του στην έδρα της Λαμίας, έκανε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Φατίχ Τερίμ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τον Φώτη Ιωαννίδη και την εμφάνισή του μετά τα όσα γράφτηκαν για εκείνον την περασμένη εβδομάδα, στάθηκε στους Μπακασέτα, Μπερνάρ, ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας που μετέτρεψαν το «Αθανάσιος Διάκος» σε Λεωφόρο, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του συνεχίζει να αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι της σαν τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και του Ιωαννίδη μετά τα όσα πέρασε: «Μόλις άκουσα όσα είχαν βγει δεν ρώτησα καν τον Φώτη για το τι έγινε. Δεν είχα κανένα ερωτηματικό για τον Φώτη. Τον είχε πειράξει, αλλά η ομάδα μας αντέδρασε πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι. Κατευθείαν το ξεκαθαρίσαμε και σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε δυνατοί. Πρέπει να ξέρουμε πως όλοι μαζί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Σαν αντίδραση, κάναμε αυτό ακριβώς. Σαν μεγάλη ομάδα. Για να φτάσουμε στον στόχο από τον πρόεδρο, τεχνική ομάδα, ποδοσφαιριστές, οπαδούς, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όσο είμαστε ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε εύκολα όλα αυτά».

Για το δίδυμο Μπακασέτας - Ιωαννίδης και τον Μπερνάρ: «Φώτης, Μπακασέτας, συν Μπερνάρ συν όλοι μου οι παίκτες είναι πολύ σημαντικοί. Οταν είχα έρθει είχα πει ότι θα χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες. Οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης παίζουν και στην Εθνική, σε αυτο το δίδυμο βάζουμε τον Μπερνάρ που ειναι έξυπνος παίκτης με τεράστιο ταλέντο. Για μένα και ο Σπόραρ και ο Άλεξ και ο Βέρμπιτς είναι πάρα πολύ σημαντικοί, όπως όλοι. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα τους χρησιμοποιήσουμε όλους».

Για τους οπαδούς: «Οι μεγάλες ομάδες μπορούν να φτάσουν πιο ψηλά μόνο με τους οπαδούς τους. Σήμερα ήταν σαν να είμαστε στην Αθήνα. Παίξαμε καλά και ασταμάτητα μας υποστήριξαν. Αποδείξαμε ξανά ότι ο Παναθηναϊκός μαζί με τους οπαδούς ειναι ακόμη καλύτερος. Όσο μας στηρίζουν θα κάνουμε σπουδαία πράγματα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ εκ μέρους της ομάδας στους οπαδούς μας».

Ομάδα: