ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

2 April, 2024 - 04:21

Categories: 

Τηλεθεάσεις, εμβληματικές «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε και το..τέλος του left.gr!

Το Mega βρέθηκε στην κορυφή των μετρήσεων της Νielsen  και αυτή την εβδομάδα  με ποσοστό 13,2% .

Δεύτερος ο Alpha με 13% και στην τρίτη θέση ο ΣΚΑΪ με 11,2%, με τον ΑΝΤ1 στο 11,1%. Πέμπτο το Star  με 10,2%, έκτη η ΕΡΤ με 6,1, ακολουθεί το OPEN με 4,5, ΜΑK TV με 2,5, ΕΡΤ 3 με 2% και ΕΡΤ2 με 1,3%.

My Radio: Ζωντανά από το Στρασβούργο

Ο 104,6 My Radio εξέπεμψε ξανά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, live από την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Από την Τρίτη 12 έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου, μεταξύ 16:00 και 18:00 ο Χάρης Χρονόπουλος έβγαινε στον αέρα από την καρδιά της Ευρώπης, απευθείας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, όπου την ίδια στιγμή λάμβανε χώρα η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ευρωβουλής.

Μαζί του στο στούντιο του Ευρωκοινοβουλίου και στη συχνότητα του 104,6 My Radio βρέθηκαν ευρωβουλευτές και συνομίλησαν για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ακόμη, σε ζωντανή σύνδεση με τον 104,6 My Radio, μαθητές από σχολεία όλης της Ελλάδας, που έχουν εκδώσει μαθητικές εφημερίδες σε συνεργασία με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ KΥΡΙΑΚΗΣ», είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους στους καλεσμένους  ευρωβουλευτές.

Εμβληματικές «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε!

Γυναίκες εμβληματικές, χαρισματικές, που ακτινοβολούν και πρωταγωνιστούν στη ζωή έρχονται και τον Απρίλιο στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε, «Ιστορίες Γυναικών»! Τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουν οι  συνδρομητές είναι «Agatha Christie: 100 Years of Poirot and Miss Marple» (2/4), «Varda by Agnes» (9/4), «Julie Andrews Forever» (16/4), «Margaret Atwood: A Word after a Word after a Word Is Power» (23/4), «Catherine Deneuve» (30/4).

AGATHA CHRISTIE, 1957 Courtesy Everett Collection PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY Copyright: xCourtesyxEverettxCollectionx PBDAGCH EC001

Ξεκίνημα την Τρίτη 2 Απριλίου (21:00) με το ντοκιμαντέρ «Agatha Christie: 100 Years of Poirot and Miss Marple». 100 χρόνια μετά τη δημοσίευση του πρώτου μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, το επετειακό αυτό ντοκιμαντέρ εξετάζει 10 από τα πιο εμβληματικά έργα της και αποκαλύπτει στοιχεία για τη ζωή της «βασίλισσας της αστυνομικής λογοτεχνίας».

Η συνέχεια είναι την Τρίτη 9 Απριλίου (21:00) με το ντοκιμαντέρ «Varda by Agnes». Η Ανιές Βαρντά, φωτογράφος, installation artist και πρωτοπόρος της Nouvelle Vague, αποτελεί  θεσμό για τον γαλλικό κινηματογράφο. Λίγο πριν τον θάνατο της, κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη και μίλησε για το ανορθόδοξο έργο της.

Το ντοκιμαντέρ «Julie Andrews Forever», την Τρίτη 16 Απριλίου (21:00) παρακολουθεί την εντυπωσιακή πορεία της βραβευμένης με Oscar, Julie Andrews και εισχωρεί πίσω από την μαγευτική εικόνα της, αποκαλύπτοντας μια πολυεπίπεδη καριέρα με πολλή δόξα αλλά και δύσκολες στιγμές.

«Margaret Atwood: A Word after a Word after a Word Is Power» είναι το ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 23 Απριλίου (21:00) και εξιστορεί τη ζωή και το έργο της Καναδής συγγραφέως και ποιήτριας Μάργκαρετ Ατγουντ, μέσα από τα λόγια της ίδιας αλλά και ανθρώπων απ’το κοντινό της περιβάλλον.

Την τελευταία Τρίτη του Απριλίου (30/4, 21:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ντοκιμαντέρ για την πορεία της Catherine Deneuve, μούσας της Nouvelle Vagueκαι μιας από τις σπουδαιότερες Ευρωπαίες ηθοποιούς. Στο ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνεται η μεγάλη της πορεία, μέσα από συνεντεύξεις με διάσημους καλλιτέχνες και η πορεία της από το στάτους της «ψυχρής ξανθιάς ηθοποιού» σε μια πολύπλευρη και επιδραστική σταρ.

Απόλαυσε τις «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Τα εν οίκω...

24ωρη απεργία στη διανομή Τύπου την Πέμπτη

 

Χαρακτήρα μονόδρομου έχει πάρει πλέον η κλιμάκωση του αγώνα μας για να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι εργαζόμενοι, αφού παρά τις προσπάθειές μας δεν φαίνεται να ιδρώνει το αφτί της εργοδοσίας στην ΑΡΓΟΣ!

Τι κι αν προχωρήσαμε σε στάσεις εργασίας και συνελεύσεις  στους χώρους δουλειάς και  με τη συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στείλαμε το δικό μας αγωνιστικό μήνυμα!  Συνεχίζουν     τις   ανέξοδες υποσχέσεις  για κάποια πρόταση που  δήθεν έρχεται  για τη ΣΣΕ, ενώ την ίδια στιγμή   δεν έχει γίνει  το παραμικρό και  για τα υπόλοιπα αιτήματά μας. Δεν έχει γίνει τίποτα για την πρόσληψη προσωπικού με προτεραιότητα στους πρώην  εργαζόμενους στην ΕΥΡΩΠΗ, ώστε να σταματήσει το καθεστώς των εργολαβικών! Δεν  σταμάτησαν  οι καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Για όλα αυτά   ακούμε λόγια,  μόνο λόγια!

Λέμε ως εδώ και παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας!

Με τον αγώνα μας διεκδικούμε όσα είναι αναγκαία για μια αξιοπρεπή ζωή. Γιατί  δεν δεχόμαστε να δουλεύουμε χωρίς ΣΣΕ, με μισθούς ψίχουλα  που παραμένουν ίδιοι εδώ και  13 χρόνια  περιμένοντας τα διάφορα καλάθια  και τα pass  της κυβέρνησης τα Χριστούγεννα, το Πάσχα ή το καλοκαίρι. Δεν δεχόμαστε να αγκομαχούμε κάθε φορά  που έρχεται ο λογαριασμός στο ηλεκτρικό ρεύμα, που  πρέπει να πληρώσουμε, το νοίκι ή το φροντιστήριο του παιδιού μας,  για να  μη θιχτούν τα κέρδη των επιχειρήσεων.

Ξέρουμε πως η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση και στον αγώνα και δεν περιμένουμε την κυβέρνηση ή άλλους όψιμους σωτήρες να μας  βρουν λύσεις ή να προασπίσουν τα δικαιώματά μας. Σε δεκάδες χώρους δουλειάς αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για αυξήσεις στους μισθούς και υπογραφή συλλογικών συμβάσεων. Υπάρχουν κατακτήσεις, υπογράφονται συμβάσεις σε εργοστάσια μετά από χρόνια, οργανώνεται μεγάλο μέρος των εργαζομένων στη βάση της διεκδίκησης  και όχι της μοιρολατρίας.

Αυτοί μας δείχνουν τον δρόμο!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΕΡΓΟΥΝ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣ!

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Τρίτη (2/4/24) με τη Σία Κοσιώνη...

-Πρώτος ο Alpha στο σύνολο ημέρας στο κοινό 18-54 με ποσοστό 11,6% για τη σεζόν αναφέρει ο σταθμός σε ενημερωτικό του σημείωμα. Πρώτος δηλώνει και στο prime time σε ενήλικες 18-54 με ποσοστό 12,5% ,..

-Ο Τάσος Ρωσόπουλος είναι ο νέος διευθυντής του Τρίτου Προγράμματος...

-Η υπηρεσία Paramount+ έρχεται στην Cosmote TV. Μέσα στον επόμενο μήνα το logo της υπηρεσίας streaming θα εμφανίζεται στο μενού της Cosmote TV, περιλαμβάνοντας όλα τα προγράμματα που μεταδίδονται ήδη από τον συνδρομητικό φορέα...

-Η λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αίτησης πρώτης εγγραφής των επιχειρήσεων έντυπου τύπου στο ηλεκτρονικό Μητρώο Έντυπου Τύπου (Μ.Ε.Τ.), για την υποβολή αίτησης ανανέωσης εγγραφής στο Μ.Ε.Τ και για την καταχώριση και ανανέωση καταχώρησης στο υπομητρώο περιφερειακού και τοπικού Tύπου, παρατείνεται έως και τις 22 Απριλίου 2024...

-Την Τρίτη 2 Απριλίου στις 00:10, σε νέα ημέρα μετάδοσης, το «MEGA Stories» και η Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξιδεύουν στη Γαύδο και ακούν τις ιστορίες των κατοίκων του νησιού που βρέθηκαν να αναμετριούνται με την ανθρωπιστική μεταναστευτική κρίση...

-Έκκληση για αίμα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του Ειρήνη απηύθυνε ο γιος τους μέσω ανάρτησης στο facebook. Το ζευγάρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι τον περασμένο Φεβρουάριο...

-Τέλος μετά από δώδεκα χρόνια λειτουργίας δόθηκε στο ενημερωτικό site left.gr που λειτουργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει το site, η ροή σταμάτησε προκειμένου «να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά!».«Από το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου 2024, το left.gr γυρίζει σελίδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, «κανένας εργαζόμενος του left.gr δεν χάνει τη δουλειά του»...

-Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το 6ο live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, καταγράφοντας στο σύνολο του κοινού μέσο όρο 13,6%, φτάνοντας στο 18,9 %. Στις ηλικίες 18-54 σημείωσε μέσο όρο ποσοστό 11,3% φθάνοντας μέχρι και 14,9%. Στα νεανικά κοινά 25-44 κατέγραψε μέσο όρο 14,8% με τους άντρες του ηλικιακού γκρουπ να σημειώνουν σε τέταρτο ποσοστό 23,3%...

-Καλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com