ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 February, 2024 - 20:04

Categories: 

Υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026 με οψιόν για ένα επιπλέον χρόνο ο Μουργκ

Κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα δύο, τουλάχιστον, χρόνια με προοπτική ενός ακόμα θα παραμείνει ο Τόμας Μουργκ, καθώς έβαλε σήμερα (06/02) το μεσημέρι την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο 2+1 ετών που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ!

Ο Αυστριακός μέσος θα αμείβεται, πλέον, με πάνω από 500.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ στη νέα συμφωνία του με τον «δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο, σε περίπτωση που «πιάσει» έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο Μουργκ μετακόμισε στον ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Οκτώβριο του 2020, προοριζόμενος για αντικαταστάτης, ουσιαστικά, του Δημήτρη Πέλκα.

Με τους «ασπρόμαυρους» να δαπανούν έναν ποσό της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, από την Ραπίντ Βιέννης και θα φτάσει τα έξι χρόνια παραμονής στη Θεσσαλονίκη, με προοπτική και έβδομου.

Φέτος, δε, ο 28χρονος άσος κάνει μία φοβερή σεζόν, έχοντας 29 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, εννιά γκολ και τρεις ασίστ σε 1.596 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Μουργκ, τουλάχιστον μέχρι τις 30.06 του 2026.

Ήρθε στην ομάδα τον Οκτώβριο του 2020. Βρήκε ρόλο, προσέφερε, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω. Το καλοκαίρι του 2023 έκανε το δικό του restart.

Όπως δήλωσε κι ο ίδιος μίλησε με τον προπονητή, έμεινε υγιής, δούλεψε σκληρά κι είναι πλέον ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αυστριακός μετράει μέχρι σήμερα 110 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, με 18 γκολ και εννιά ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Παίκτης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία και προχώρησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Τόμας Μουργκ θα είναι μαζί μας τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026!

Ομάδα: