ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 February, 2024 - 16:32

Categories: 

Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι ο Μποτία – νοκ άουτ για ένα δίμηνο

Μία πολύ σημαντική ισοπαλία με 1-1 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο απέσπασε η θαρραλέα Κηφισιά αλλά έχασε τον Αλμπέρτο Μποτία, που υπέστη συντριπτικό κάταγμα ωλένης και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Ισπανός στόπερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα (26/02) από τον διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, με τη διαδικασία να περιλαμβάνει εσωτερική οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες.

Ο χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται στους δύο μήνες για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται και να μην προλάβει το τέλος των playouts.

Την ίδια ώρα, ανησυχία επικρατεί και για την κατάσταση του Λούκα Τσάπαν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό δικέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.