ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2024 - 15:41

Categories: 

Φαλ: «Δεν έχω προτίμηση για αντίπαλο στα πλέι – οφ»

 

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το βράδυ της Παρασκευής (12/4, 21:15) απέναντι στην Φενέρμπαχτσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια των πλέι – οφ και ήδη στρέφει την προσοχή του στ επερχόμενα πλέι – οφ.

Ο Μουσταφά Φαλ ανέφερε στο πλαίσιο των δηλώσεών του ενόψει του αυριανού αγώνα ότι δεν έχει προτίμηση σε αντίπαλο στα playoffs.

Ο Γάλλος ψηλός ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει προτίμηση ανάμεσα σε Μονακό ή Μπαρτσελόνα - που με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή μοιάζουν οι πιο πιθανοί αντίπαλοι των "ερυθρολεύκων" στα playoffs - και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προτίμηση. Ακολούθησε έτσι τον δρόμο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος στις δικές του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα διαλέξει αντίπαλο.

 

Αναλυτικά ο Γαλλος δήλωσε:

 

Για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα, καλά δουλεμένη. Θα παλέψουμε για τη νίκη, αλλά φυσικά θα είναι μάχη».

Για το γεγονός ότι η Φενέρ έχει σέντερ που σουτάρουν από την περιφέρεια όπως ο Παπαγιάννης και ο Σανλί και πώς θα το διαχειριστεί: «Αυτή είναι ερώτηση για τον κόουτς. Εγώ θα ακολουθήσω το πλάνο του κόουτς. Αν μου πει να πάω ψηλά, θα το κάνω. Εάν μου πει να μείνω πίσω, θα το κάνω και θα ζήσουμε με το αποτέλεσμα. Θα το κάνω. Θα αποφασίσει ο κόουτς και θα παίξουμε με βάση το πλάνο του».

Για τα playoffs και εάν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μονακό: «Δεν έχω προτίμηση. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες, με ίδιο ρεκόρ, κάτι που λέει πολλά. Δεν έχει σημασία με ποιον θα παίξουμε. Είναι διαφορετικές ομάδες, παίζουν διαφορετικό μπάσκετ, αλλά με όποιον και να παίξουμε θα είναι δύσκολη σειρά, ειδικά επειδή δεν έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Ειλικρινά δεν έχω κάποια προτίμηση».

 

 

Ομάδα: