ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2024 - 18:37

Categories: 

Φοβερός Προμηθέας λύγισε τον Κολοσσό

Την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League πιστοποίησε ο Προμηθέας.


Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε με σκορ 84-79 του Κολοσσού Ρόδου στην παράταση (75-75 κ.δ.) και έμεινε σε θέση οδηγού για την τετράδα του πρωταθλήματος, ενόψει του τρίτου γύρου! Από την άλλη πλευρά, ο Κολοσσός έπεσε στο 8-13, και πλέον η εξάδα δεν είναι στα δικά του χέρια.

Οι Πατρινοί ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι και έφτασαν να προηγούνται με σκορ 44-24 στην τρίτη περίοδο. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν επική αντεπίθεση και κατάφεραν να θέσουν υπό τον δικό τους έλεγχο το ματς, φτάνοντας να προηγούνται 61-70.

Παρόλα αυτά, με μεγάλα σουτ από Ρέινολντς, Κάουαν, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν, και παραλίγο να πάρουν το ματς στην κανονική διάρκεια, με τον Κόνιαρη να κερδίζει τρεις βολές αλλά να βάζει τις δύο (75-75). Τελικά, στην παράταση, ο Προμηθέας είχε πλέον... φτερά στα πόδια, και έκανε τη μεγάλη νίκη πριν το κομβικό ματς με την ΑΕΚ για το BCL (20/03).

Κορυφαίος των νικητών με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο Κάμερον Ρέινολντς, ενώ 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέτρησε ο Χάντερ Χέιλ. Από τους φιλοξενούμενους, 27 πόντους πέτυχε ο Άντριου Γκάουντλοκ, ο οποίος όμως ήταν «μοιραίος» με κακές αποφάσεις στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.