ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 January, 2024 - 16:14

Categories: 

Ψηλά στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Γιόνι Κάστρο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του στον Βόλο, δεν θέλησε να επεκταθεί και πολύ στο θέμα των μεταγραφών. Ο 54χρονος τεχνικός έδειξε πάντως συγκρατημένα αισιόδοξος στην τελευταία ατάκα του όταν ρωτήθηκε σχετικά. “Ξέρουμε τι θέλουμε και έχω την ενημέρωση ότι υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν και είναι σε εξέλιξη”, τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Η προτεραιότητα του Δικεφάλου είναι η απόκτηση ενός ακόμη μπακ για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ισπανό Γιόνι Κάστρο Ότο να είναι αυτή την στιγμή ο βασικός -αν και όχι μοναδικός- στόχος του.

Στην περίπτωσή του υπάρχουν δυο ζητήματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν και αφορούν πρώτιστα και βασικά το οικονομικό. Πρώτα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να αποδεσμευτεί από την Γουλβς. Η κατάστασή του δεν έχει αλλάξει παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή των “λύκων” Γκάρι Ο’ Νίλ για συζητήσεις που θα έχει μαζί του αν και εφόσον δεν βρει ομάδα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

 

Ο Ισπανός είναι τιμωρημένος από την ομάδα του μέχρι και το τέλος του Γενάρη, εξαιτίας του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε στις αρχής του Δεκέμβρη και οι εκτιμήσεις λένε ότι σε καμία των περίπτωσεων, ό,τι και αν γίνει στη διάρκεια των μεταγραφών, δεν πρόκειται να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την ομάδα.

 

Ο Ισπανός περιμένει να αποζημιωθεί από την Γουλβς

Η Γουλβς έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, ωστόσο η πλευρά του παίκτη είναι αυτή που περιμένει να αποζημιωθεί για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

 

Αυτή η προοπτική αποτελεί και ένα σημείο κλειδί στις επιδιώξεις του ΠΑΟΚ καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να καλύψει τις αποδοχές που έχει ο 29χρονος μπακ στην Αγγλία και που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν κατά πολύ τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Θα πρέπει λοιπόν να αποδεχθεί ότι το κασέ του θα μειωθεί και θέλει να καλύψει ένα μέρος από την απώλεια που θα έχει λαμβάνοντας αποζημίωση από την ομάδα του.

 

Είναι επίσης σημαντικό ότι οι Άγγλοι δεν ενδιαφέρονται για το δανεισμό του Ισπανού αλλά για την παραχώρησή του ώστε να απαλλαγούν μια και καλή από το συμβόλαιό του. Κάτι που έχουν αντιληφθεί και στην Τούμπα που περιμένουν την αποδέσμευσή του για να κάνουν την επόμενη κίνησή τους.

 

Όλα τα παραπάνω, συν το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες για την απόκτησή του -με την πρώην ομάδα του τη Θέλτα να είναι μια από αυτές- δείχνουν πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή του.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει εναλλακτικές αλλά θα περιμένει τον Γιόνι όσο μπορεί περισσότερο, μήπως καταφέρει να επωφεληθεί από την κατάστασή του. Και αυτό διότι οι άνθρωποί του θεωρούν ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο στο δεξί άκρο της ομάδας τους.

 

Ομάδα: