ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 January, 2024 - 20:04

Categories: 

Όρτα: «Ο Καρβαλιάλ είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό»

 

Χαρούμενος και αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να βοηθήσει την ομάδα, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αντρέ Όρτα.

Ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ που έρχεται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, έπλεξε το εγκώμιο των Κάρλος Καρβαλιάλ και Κώστα Φορτούνη, τονίζοντας μάλιστα πως ο τεχνικός της ομάδας, ήταν και ένας από τους λόγους που τελικώς αποδέχθηκε την πρόταση των Πειραιωτών!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέ Όρτα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες.

Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά».

Ομάδα: