ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 January, 2024 - 21:42

Categories: 

Όταν σοβαρεύτηκε, «καθάρισε» ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 3-1 του ουραγού ΠΑΣ Γιάννινα φτάνοντας στους 41 βαθμούς.  Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν στο πρώτο μέρος να γίνουν πιεστικοί, όμως αδυνατούσαν να βρουν τελική μπροστά την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η πιο χαρακτηριστική φάση ήρθε στο 30΄όταν ο Μασούρας με υπέροχη κάθετη τροφοδότησε τον Φορτούνη, ο οποίος αφού κοντρόλαρε την μπάλα πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 56’ με σουτ – κεραυνό του Ντόη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και αφού αρχικά στο 59’ ακυρώθηκε σε οριακή φάση γκολ του Μασούρα ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 65’ Έπειτα από εκπληκτική κάθετη του Μασούρα για τον Ναβάρο, ο Ισπανός φορ σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι γράφοντας το 2-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντέδρασε και στο 75’ μείωσε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντε. Ο Ολυμπιακός όμως δεν είχε διάθεση για … αστεία και αφού στο 88’ το σουτ του Ναβάρο σταμάτησε στο δοκάρι, στο 93’ επισφράγισε την νίκη του. Έπειτα από υπέροχη ασίστ του Μασούρα ο νεοεισελθών Γιόβετιτς με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τλεικό 3-1

Ομάδα: