ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Ουάρντα από τον Πανσερραϊκό

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Αμρ Ουάρντα από τον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα των Σερρών ανακοίνωσε πως η συνεργασία της με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό λύθηκε κοινή συναινέσει, με τον παίκτη να ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στην παραμονή του Πανσερραϊκού στη Stoiximan Super League.

 

O 30χρονος, που εντάχθηκε στα «λιοντάρια» τον περασμένο Γενάρη, έκανε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όντας πολύ θετικός με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Read More

Διάστρεμμα υπέστη ο Ορτέγκα

Θετικά τα νέα για Φρανσίσκο Ορτέγκα στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στον ιστορικό πρώτο ημιτελικό του Conference League με την Άστον Βίλα στο «Villa Park» και έδωσε τη θέση του στον Ομάρ Ρίτσαρντς, στο 46ο λεπτό.

 

Read More

MVP των πρώτων ημιτελικών του Conference League ο Ελ Κααμπί!

Πτυχές του ποδοσφαιρικού του μεγαλείου επέδειξε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άστον Βίλα θριαμβεύοντας με 4-2 της ομάδας του Μπέρμιγχαμ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης με φόντο τον μεγάλοο τελικό του Conference League! Μεγάλος ρπωταγνωιστής και τοπ- σκόρερ των «ερυθρόλευκων» δνε ήταν άλλος από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί! Ο Μαροκινός φορ με το παρθενικό του χατ-0τρικ με τα «ερυθρόλευκα» σήκωσε στις πλάτες του τον Θρύλο και τον οδήγησε σε ένα απίστυετο θρίαμβο κόντρα στην τέταρτη της βαθμολογίας της Premier League.

Read More

Παραμένει ο Σάστρε εκτός προπονήσεων στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της επανέναρξης με τον Ολυμπιακό.

Το βάρος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου έπεσε στην τακτική και τη φυσική κατάσταση στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής (03/05), με τον Ζόαν Σάστρε να παραμένει εκτός, κάνοντας ατομικό και θεραπεία. Οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα (06/05).

«Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν 2023-24.

Read More

Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί που γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού με 13 τέρματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Όλα τα ρεκόρ που έχει μπροστά του είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που συνεχίζει να γράφει ιστορία και να εξυψώνει στα ύψη το ίματζ του συλλόγου, αλλά και την υπερηφάνεια εκατομμύρια πιστών του οπαδών.

Read More

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για τη νίκη γιατί το πιστεύαμε!»

 

Ο Ολυμπιακός τρελαίνει την Ευρώπη και την αναγκάζει να υποκλιθεί στο μεγαλείο του! Με εμφάνιση και καρδιά κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας το σύνολο του Μεντιλίμπαρ ανάγκασε την πανίσχυρη Άστον Βίλα σε βαθιά υπόκλιση και την υπέταξε με 4-2 μέσα στο «Villa Park» πετυχαίνοντας ιστορικό θρίαμβο !

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων», Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας, ενώ τόνισε πως άπαντες πίστευαν στην αποψινή νίκη.

Read More

Μεντιλίμπαρ: «Κόντρα σε μια δυνατή ομάδα δείξαμε το θάρρος μας»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα στην Αγγλία και περιμένει τη ρεβάνς σε επτά ημέρες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μετά το παιχνίδι, ήταν όπως είναι λογικό χαρούμενος και σχολίασε τόσο το σημερινό ματς, όσο και τη ρεβάνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Read More

Ρέτσος: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε!»

Ο Ολυμπιακός … ταρακούνησε ολόκληρη την Ευρώπη αναγκάζοντας να υποκλιθούν οι πάντες στο μεγαλείο του προκαλώντας … σεισμό στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα και έκανε πολύ σημαντικό άλμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Conference League, γράφοντας ιστορία!

 

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τόνισε πως υπάρχει και δεύτερο ματς μεταξύ Ολυμπιακού κι Αστον Βίλα για να κριθεί η πρόκριση, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τι μπορούν να κάνουν, όπως κι οι «χωριάτες» στο δικό τους δεκάλεπτο, ελπίζοντας στη συμπαράσταση του κόσμου τους στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκης».

Read More

Φοβερή Μπάγερ Λεβερκούζεν «άλωσε» τη Ρώμη!

Τα θέλει όλα και το δείχνει η Μπάγερ Λεβερκούζεν! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, κερνάει... ασπιρίνες σε όποιον βρει στο διάβα της και πλέον βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον τελικό του Europa League!

Αυτή τη φορά το «θύμα» της ήταν η Ρόμα την οποία νίκησε στο «Ολίμπικο» με σκορ 2-0 και πάει με άλλον «αέρα» στη ρεβάνς της «Μπάι Αρίνα» στις 9 Μαϊου!

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε στη Ρώμη στο 28' όταν από τραγικό λάθος του Κάρσντροπ ο Γκριμάλντο έκλεψε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή είδε τον Βιρτς που με πλασέ νίκησε τον Σβίλαρ!

Read More

«Κοκκινίζει» το Μπέρμιγχαμ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

 

 Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα ιστορικό και συνάμα απαιτητικό παιχνίδι, αφού κοντράρεται στο «Βίλα Παρκ» με την Άστον Βίλα για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 2.000 έχουν αρχίσει να κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τραγουδώντας συνθήματα

Read More

Pages