ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 May, 2022 - 00:02

Categories: 

«Άλμα» τίτλου για την Μίλαν με ανατροπή

 

Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα έκανε η Μίλαν. Το προβάδισμα της Βερόνα δεν πτόησε τους «ροσονέρι», οι οποίοι επικράτησαν 3-1 στο «Μπεντεγκόντι», το οποίο είχε περίπου 16.000 οπαδούς των φιλοξενούμενων και βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο.

 

Μεγάλοι πρωταγωνιστές Τονάλι και Λεάο για την ομάδα του Πιόλι, με τον πρώτο σημειώνει δύο γκολ, τα οποία του έδωσε στο… πιάτο ο Πορτογάλος επιθετικός, με αποτέλεσμα η Μίλαν να διατηρηθεί στο +2 από τη συμπολίτισσα Ίντερ, η οποία είδε την πρωτοπόρο να πετυχαίνει δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία ματς με ανατροπή.

Στο 38ο λεπτό ο Φαραόνι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για λογαριασμό της ομάδας του Τούντορ, αλλά η απάντηση δεν άργησε να δοθεί από τη Μίλαν. Ο Λεάο, ο οποίος είχε χαρίσει τη νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα με γκολ στο 82’ ανέλαβε δράση και απόψε.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά και… σέρβιρε στον Τονάλι (45’+3’), ο οποίος σκόραρε από κοντά. Πάρε-βάλε ήταν και το 1-2, το οποίο σημείωσε πάλι ο 22χρονος μέσος ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Φλορένσι, με τη Μίλαν να έχει τον απόλυτο έλεγχο μπήκε ως αλλαγή στο 84’ και δύο λεπτά μετά με ωραία εκτέλεση «κλείδωσε» το «διπλό».