ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 December, 2022 - 22:13

Categories: 

«Άλωσε» την Νέα Σμύρνη η Καλαμάτα (0-2)

 

Την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγύρισε η Καλαμάτα, επικρατώντας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με σκορ 2-0.

Η «Μαύρη Θύελλα» άλωσε με 0-2 τη Νέα Σμύρνη, έφτασε τους 13 βαθμούς και προσέγγισε την κορυφή και την Κηφισιά στο -5, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παρέμειναν στους 16.

 

Το ματς ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης, Ιωάννη Παξιβανάκη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή.

 

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με όρεξη για ποδόσφαιρο έχοντας καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά σε ένα καθαρά ισορροπημένο πρώτο ημίωρο. Highlight η κίτρινη για κοντρόλ του Νίκου Αναστόπουλου εντός αγωνιστικού χώρου, με τον έμπειρο τεχνικό να δείχνει ότι έχει ακόμα μέσα του το.. μικρόβιο του ποδοσφαιριστή.

 

Αυτό που δεν είχε ο Απόλλωνας όμως, το βρήκε η Καλαμάτα με έναν απροσδόκητο τρόπο στο 27ο λεπτό. Ο Φατιόν έκανε αδιανόητο λάθος, έβγαλε ουσιαστικά τετ α τετ τον Ρόβα και αυτός εκτέλεσε τον Κότσαρη δίνοντας το πραβάδισμα στην Καλαμάτα για το 0-1.

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και άγγιξαν την ισοφάριση στο 38ο λεπτό. Η κεφαλιά του Σίγκνιεβιτς σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ταΐρη, ενώ στην επαναφορά ο Φατιόν δεν μπόρεσε να τη στείλει προς τα δίχτυα, σπαταλώντας μία σπουδαία ισοφάριση για τον Απόλλωνα για το 1-1. Έτσι η Καλαμάτα ήταν η ομάδα που πήγε στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό αλλά και εύθραυστο προβάδισμα.

 

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης, έχοντας και ένα καλό σουτ του Ερέρα στο 48ο λεπτό, όμως και πάλι η Καλαμάτα ήταν η ομάδα που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 57′ και έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Κότσαρη, η μπάλ έφτασε στον Λουπάνο ο οποίος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, δίνοντας πλέον σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν, κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και έψαχναν να βρουν το γκολ που θα τους ξαναβάλει στο παιχνίδι. Οι προαπάθειες των Μωραΐτη και Χαλίμι δεν βρήκαν στόχο, ενώ η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κυρίως στην κόντρα επίθεση σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες με Τάτο και Αρναρέλλη για να δώσει πανηγυρικό τόνο στη νίκη της.

 

Ένα σουτ του Ερέρα και ένα του Κρητικού ήταν οι καλύτερες προσπάθειες του Απόλλωνα Σμύρνης να ξαναμπεί στο ματς, όμως ο Ταΐρης κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Τα λεπτά κυλούσαν και τίποτα δεν άλλαξε στον δέικτη του σκορ, με την Καλαμάτα να φεύγει με ένα υπερπολύτιμο διπλό από τη Νέα Σμύρνη.

 

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Οντόνε (75′ Ράιτ), Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Κοροβέσης (46′ Ερέρα), Χαλίμι, Μωραΐτης (61′ Εσπάνια), Παπαγεωργίου (61′ Κρητικός), Σίγκνεβιτς.

 

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Μπενίτεθ (72′ Καραγκούνης), Παπατόλιος, Άλβες (87′ Τριανταφυλλάκης), Βασιλόγιαννης (81′ Ασίγκμπα), Ρόβας (72′ Αρναρέλλης), Τάτος (81′ Μπόρχες).