ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 April, 2022 - 17:54

Categories: 

«Άλωσε» τον Βόλο με Βοΐλη ο Ολυμπιακός Β'

 

Την αήττητη κούρσα των έξι τελευταίων του αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της SuperLeague 2 συνέχισε ο Ολυμπιακός Β’.

Το συγκρότημα του Αριέλ Ιμπαγάσα πέρασε και από την έδρα της στη Νίκη Βόλου,  επικρατώντας της θεσσαλικής ομάδας με 1-0 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Super League 2, πήραν μεγάλη νίκη (0-1) στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, μια «στροφή» πριν από το φινάλε στον Βόρειο Όμιλο.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία διεύρυνε το αήττητο σερί της στα έξι ματς και έπιασε την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Πέμπτη θέση με 48 βαθμούς, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς.

Το μοναδικό και «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης όπως αποδείχτηκε, πέτυχε στο 55’ ο Αλέξανδρος Βοΐλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το ματς είχε χαρακτήρα γιορτής για τη Νίκη, Αφού ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μάνου Αποστολίδη κάτω από τα δοκάρια της.