ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 April, 2022 - 19:56

Categories: 

«Άλωσε» το «Γεντί Κουλέ ο Παναιτωλικός

Πήρε φόρα ο Παναιτωλικός! Λίγες ημέρες μετά τον παρθενικό τους βαθμό, οι Αγρινιώτες πήραν και την πρώτη τους νίκη στα playouts, επικρατώντας

 

 

1-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» χάρη στο γκολ του Βέργου.

Την ίδια ώρα, οι Κρητικοί γνώρισαν τρίτη σερί εντός έδρας ήττα στο… μίνι πρωτάθλημα και κινδυνεύουν να πέσουν από την 7η θέση εφόσον ο Αστέρας νικήσει στην Τρίπολη τη Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 παρέταξε τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Επασί στην εστία και οι Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης στην άμυνα. Μεγιάδο, Μπουζούκης, Νέιρα η τριάδα στα χαφ, με τους Λάμπρου, Τσιλιανίδη στα «φτερά» και τον Λουίζ Φελίπε στην κορυφή της επίθεσης.

 

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Ανέστης στο τέρμα, με τους Αποστολάκη, Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα στην τετράδα της άμυνας. Οι Φλόρες, Αντούνες στα χαφ, οι Ντουάρτε, Μεντόσα, Μόρσεϊ στη μεσοεπιθετική τριπλέτα και ο Βέργος σε ρόλο φορ.

Το ματς

Καλό ξεκίνημα από τον ΟΦΗ στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα και να ψάχνονται για το γκολ. Έφτιαξαν τρεις τελικές, χωρίς να βρουν το γκολ και τελικά στο 17’ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λάμπρου, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε σωστά καθώς ήταν εκτεθειμένος. Παρόλα αυτά, το γκολ δεν «έφτιαξε» τον ρυθμό, αφού σε συνδυασμό με τις αναγκαστικές αλλαγές που προχώρησαν οι δύο ομάδες (εκτός με τραυματισμό οι Μεντόσα, Λάμπρου), χάλασαν το ματς που πήγε… σβηστά και χωρίς σκορ ως το ημίχρονο (0-0).

 

 

 

 

Αργό τέμπο και στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τον Παναιτωλικό να είναι αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί δις με Μπελεβώνη. Τελικά, στο 52ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου χτύπησε στο transition, με τον Βέργο να μπαίνει από τα πλάγια στην περιοχή και να κάνει φοβερό τελείωμα για να «εκτελέσει» τον Επασί για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ανέστης με τα πόδια έβγαλε τη σέντρα-σουτ του Καμάου, με τον ρυθμό να πέφτει ξανά στη συνέχεια και οι δύο προπονητές να κάνουν τις κινήσεις τους από τον πάγκο.

 

 

 

 

Τα λεπτά περνούσαν, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες εμφανίζονταν με μεγαλύτερη συχνότητα, με τον Παναιτωλικό να βρίσκει δεύτερο γκολ στο 78’ με τον προωθημένο Κορνέλιους, αλλά τελικά να μη μετράει γιατί ο στόπερ των φιλοξενούμενων ήταν εκτεθειμένος. Ο Νέιρα με τρομερή κάθετη έβγαλε σε θέση βολής τον Φελίπε, αλλά αυτός κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Κορνέλιους, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ να σπαταλά μια τεράστια φάση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων για την ισοφάριση και να μην μπορεί να… σώσει τους γηπεδούχους.