ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 June, 2022 - 17:37

Categories: 

«Αποφάσισε να πουλήσει τον Ζανιόλο η Ρόμα»

Στην διάθεση των ιθυνόντων της Ρόμα να ... βγάλουν στο … σφυρί τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Νικολό Ζανιόλο στέκεται ο ιταλικός Τύπος.

Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές οι «τζιαλορόσι» έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν τον εννιά φορές διεθνή Ιταλό κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ.

Για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί τον περασμένο Γενάρη η Νιουκάστλ, ωστόσο ο ίδιος θα προτιμούσε, αν είναι να φύγει από τη Ρόμα, να το κάνει για χάρη μιας ομάδας που θα αγωνίζεται στο Champions League, προτιμώντας να μετακομίσει σε μία εκ των Γιουβέντους ή Μίλαν, που φέρονται να ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ήδη προσεγγίσει τη Ρόμα, προσφέροντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ και τον Αλέξις Σαλεμάκερς ως αντάλλαγμα, με τους πρωτευουσιάνους να απαντούν αρνητικά.

Ο Ζανιόλο βρίσκεται στη Ρόμα από το καλοκαίρι του 2018, ενώ πραγματοποίησε 42 εμφανίσεις με 8 γκολ και 9 ασίστ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.