ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 June, 2022 - 23:07

Categories: 

«Βόμβα» με Γουίντερς ο Θρύλος!

 

Πανέτοιμη να … πυροδοτήσει «βόμβα», που θα εκτοξεύσει στα ύψη την ποιότητα του ρόστερ είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού

Πρόκειται για την Αμερικανίδα, Τζαάλι Γουίντερς.

Η έλευση του Ιταλού Λορέντσο Μιτσέλι στην άκρη του πάγκου αντί του Κάρλο Παρίζι αποτέλεσε την απαρχή χάραξης του μεταγραφικού σχεδιασμού. Με τους «ερυθρόλευκους» να επιχειρούν να … χτυπήσουν ταβάνι. Με σκοπό την άμεση επιστροφή τους στην κορυφή της Ελλάδας και την εδραίωσή τους στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ!

Η Τζαάλι Γουίντερς αποδέχθηκε την πρόταση του Μιτσέλι να έρθει στην Ελλάδα και να ενισχύσει την προσπάθεια του Θρύλου και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Η 25χρονη Αμερικανή κεντρική (σ.σ. γεννηθείσα στις 26/7/1997) έχει αν επιδείξει παραστάσεις πρωταθλητισμού σε κορυφαία διεθνή πρωταθλήματα κι έρχεται να απογειώσει τον Ολυμπιακό! Είναι μια ακραία με πολλά καλά και διαφορετικά στοιχεία.

Καλή πάσα, υποδοχή, σερβίς και μπλοκ, ενώ παράλληλα κατεβάζει και τον μέσο όρο ηλικίας του Θρύλου. Έχει ύψος 1.90 και το 2019 αναδείχθηκε MVP και καλύτερη ακραία του κολεγιακού πρωταθλήματος στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.