ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 March, 2022 - 14:38

Categories: 

«Γλυκοκοιτάζει» Χάκετ η Βίρτους Μπολόνια

 

Την περίπτωση απόκτησης του Ντάνιελ Χάκετ και μάλιστα πολύ σοβαρά εξετάζει η Βίρτους Μπολόνια, όπως τονίζει με δημοσίευμά του το «basketnews», με τον Ιταλό να συμπεριλαμβάνεται στους παίκτες που αποχώρησαν από τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ψάχνουν για ενισχύσεις εν όψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο EuroCup και πολύ περισσότερο μέχρι τις 8 Μαρτίου και ο Χάκετ αποτελεί διακαή πόθο για τους Ιταλούς και για αυτόν τον λόγο είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο.

Ο 34χρονος έχει τη φετινή σεζόν 8,5 πόντους μέσο όρο, 1,9 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ, ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, όπως της Βαλένθια και της Παρτίζαν.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν τελικά ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού θα μείνει ελεύθερος ή αν η ΤΣΣΚΑ θα θελήσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το τέλος