ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 June, 2022 - 15:37

Categories: 

«Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Εστέβες» (Video)

 

Ο Ολυμπιακός κινείται διεξοδικά σε πολλά μέτωπα σε ό,τια φορά την ανάγκη ουσιαστικής μεταγραφικής ενίσχυσης σε καίριες θέσεις. Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες των Πρωταθλητών Ελλάδας συνιστά η ενδυνάμωση στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Από την φυγή του Ομάρ Ελαμπτνελαουί η αλήθεια είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πειραματιστεί αρκετά και παρά το γεγονός ότι έχουν αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση πολλοί παίκτες (σ.σ. Ραφίνια, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, αλλά και … Μάριος Βρουσάι), εντούτοις καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να «δέσει» αρμονικά στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και σε βοήθεια στην οργάνωση και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Ένα νέο όνομα στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού έρχεται να προστεθεί από τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρουν, οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση του Τομάς Εστέβες με δανεισμό από την Πόρτο.

Ο Εστέβες αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, είναι 20 ετών και φημίζεται και για επιθετικές αρετές που έχει, με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. «Σε εξέλιξη… Ο Τομάς Εστέβες φαίνεται πως φεύγει για τον Ολυμπιακό με δανεισμό», αναφέρεται. Ο Εστέβες ανήκει στην Πόρτο και είναι προϊόν των ακαδημιών της.