ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2022 - 18:43

Categories: 

«Διπλό» Ευρώπης για Φιορεντίνα, αυτοκτονία για τη Νάπολι

Αυτοκτονικές τάσεις εμφανίζει ξανά η Νάπολι στην τελική κούρσα του τίτλου! Οι «παρτενοπέι» γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα με 3-2 και κινδυνεύουν να μείνουν άμεσα εκτός της μάχης για το «σκουντέτο», αφού αν επικρατήσει η Μίλαν στο Τορίνο το βράδυ θα φύγει στο +4.

Το ματς ήταν εξαιρετικό, με γρήγορο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν αλλά η Φιορεντίνα ήταν αυτή που… πάγωσε το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Ήταν το 29ο λεπτό με τον Νίκο Γκονζάλες να εκτελεί τον Οσπίνα και να δίνει προβάδισμα στους «βιόλα», οι οποίοι το κράτησαν ως το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Νάπολι έβγαλε αντίδραση και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μέρτενς στο 58’, βγαίνοντας στη συνέχεια όλη μπροστά για να ψάξει την ανατροπή. Κάτι που πλήρωσε αφού άφησε χώρους τους οποίους εκμεταλλεύτηκε η Φιορεντίνα και τιμώρησε τους γηπεδούχους.

 

 

Πρώτα, ο Ικονέ στο 66’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Καμπράλ έγραψε το 3-1. Το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» είχε… παγώσει, η Νάπολι προσπαθούσε να αντιδράσει και μείωσε με γκολάρα του Οσιμέν στο 84’. Ωστόσο, οι «παρτενοπέι» όσο και να ήθελαν, δεν μπορούσαν αφού στο φινάλε δεν έφτιαξαν κάποια αξιόλογη τελική και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα, με τη Φιορεντίνα να κάνει άλμα Ευρώπης, ούσα στο -2 από την 5η θέση με ματς λιγότερο.

Ήττα και για την Αταλάντα στην έδρα της Σασουόλο (2-1), με τους «μπεργκαμάσκι» να βλέπουν την Ευρώπη να απομακρύνεται και να στοχεύουν πλέον στην κατάκτηση του Europa League για να εξασφαλίσουν μια θέση στην επόμενη σεζόν.

Η Σασουόλο ήταν εξαιρετική στην κόντρα-επίθεση και χτύπησε δύο φορές με τον Τραορέ (24’, 61’), με την Αταλάντα να μειώνει με τον Μουριέλ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και να μην προλαβαίνει να ψάξει και δεύτερο γκολ.

Τέλος, η Βενέτσια γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε (1-2) και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ντεουλοφέου με πέναλτι στο 35’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Ανρί στο 86’ να ισοφαρίζει για τη Βενέτσια, η οποία έδειχνε πως θα πάρει έναν βαθμό. Τελικά, ο Μπεκάο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη στην Ουντινέζε.