ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 April, 2022 - 17:18

Categories: 

«Διπλό» πρωτιάς με ανατροπή για τον Λεβαδειακό στο Αιγάλεω

 

Αγκαλιά με την πρώτη θέση του Νοτίου Ομίλου βρίσκεται ο Λεβαδειακός! Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Αιγάλεω και ψάχνει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την πρωτιά!

Ο Αρναρέλλης στο 35’ άνοιξε το σκορ για το Αιγάλεω, αλλά ο Λεβαδειακός απάντησε άμεσα αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Συμελίδης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μυτίδης στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στους Βοιωτούς που είναι μια ανάσα από την πρωτιά και τα μπαράζ ανόδου με τον νικητή του Βορείου Ομίλου.

Στον Βορρά, λοιπόν, η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού παίρνει… φωτιά! Διότι η Καβάλα διέλυσε με σκορ 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και πήρε μια σημαντική νίκη σημαντική για την παραμονή της. Ο Σαμπανίδης μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ, με τον Μάνιο στο 21’ να φέρνει το ματς στα ίσα. Ο Σταμένκοβιτς «χτύπησε» στο 31’ και στο 64’ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

 

Με αυτό το τρίποντο οι «αργοναύτες» βρίσκονται στο -1 από τη σωτηρία και τον Πιερικό, ο οποίος κατάφερε στο φινάλε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (2-2), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να διατηρήσουν σημαντικές ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού αφού πλέον είναι στο -5 από τη σωτηρία δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Στο 35’ ο Σιαφά άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», με τον Κανούλα στο 55’ να κάνει το 1-1. Ο Κότος στο 71’ διπλασίασε τα τέρματα για τον Ολυμπιακό Βόλου, που έδειχνε να κρατά σφιχτά μια μεγάλη νίκη που θα τον κρατούσε στο κόλπο της παραμονής, αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ του Κανούλα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσαν τον βαθμό!

 

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, ο Πιερικός έχει 31 βαθμούς, ενώ χρωστάει ένα ματς ως το τέλος, ενώ τον… κυνηγούν οι Καβάλα (30β.) και Πανσερραϊκός (29β.) που έχουν δύο παιχνίδια να δώσουν ακόμα.