ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 May, 2022 - 21:32

Categories: 

«Διπλό» σωτηρίας για τη Λαμία στην Τρίπολη

 

Η Λαμία επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και ελπίζει σε αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία.

 

Η ομάδα από τη Φθιώτιδα έφτασε τους 24 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον τελευταίο Απόλλωνα που ηττήθηκε από τον Ιωνικό. Οι δύο ομάδες μάλιστα θα αναμετρηθούν την επόμενη αγωνιστική.

 

Ο Αστέρας έμεινε στους 40 βαθμούς. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΟΦΗ και να βρεθεί στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος.

 

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 23’ με τον Μανούσο αλλά το πλασέ του Έλληνα επιθετικού ήταν αδύναμο. Στο 29ο λεπτό ο Μιχόπουλος μπήκε στην περιοχή αλλά ο Σαράνοφ μάζεψε εύκολα τη μπάλα.

 

Οι δύο ομάδες είχαν καλές προσπάθειες αλλά τους έλειπε το καθαρό μυαλό. Στο 45ο λεπτό η Λαμία άνοιξε το σκορ.

Ο Χριστόπουλος δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα και ο Καραμάνος έβαλε την κόντρα με αποτέλεσμα να μπάλα να φτάσει στον Μανούσο. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πλάσαρε σωστά και νίκησε τον Τσιφτσή.

 

Ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαράλες στο 48’ αλλά η κεφαλιά του Αργεντινού ποδοσφαιριστή δεν νίκησε τον Σαράνοφ. Λίγο αργότερα η ομάδα της Τρίπολης έχασε νέα ευκαιρία με τον Σίτο.

 

Το ματς είχε λίγες φάσεις από εκείνο το σημείο. Η Λαμία βρήκε δεύτερο γκολ στο 80’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη