ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 April, 2022 - 20:18

Categories: 

«Εξάσφαιρη» η Νάπολι διέλυσε τη Σασσουόλο

Η Νάπολι πέτυχε τέσσερα γκολ στα πρώτα 21 λεπτά της εντός έδρας αναμέτρησης με την Σασουόλο και το φινάλε την βρήκε να απολαμβάνει ένα εκκωφαντικό 6-1 που την έστειλε τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

 

 

Η Νάπολι προερχόταν από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα (ήττα από Φιορεντίνα εντός, ισοπαλία με Ρόμα εντός, ήττα από Έμπολι εκτός) που σχεδόν την εκτροχίασαν από τη μάχη του τίτλου και το απόγευμα του Σαββάτου (30/4) έβγαλε όλα της τα σπασμένα στην Σασουόλο, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A.

 

Απόδειξη το ισοπεδωτικό 6-1 με το οποίο επιβλήθηκε στο "Ντιέγκο Μαραντόνα", με τους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι να βρίσκουν έξι γκολ, εκ των οποίων τα τέσσερα στα πρώτα 21 λεπτά, μέσα από 18 τελικές προσπάθειες (8 εντός εστίας), και τους νεροβέρντι να γνωρίζουν την τρίτη διαδοχική ήττα τους στο πρωτάθλημα.

 

 

Οι παρτενοπέι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και πήραν προβάδισμα δύο γκολ από κεφαλιές των Κουλιμπαλί (7') και Όσιμεν (15') μετά από εκτελέσεις κόρνερ από τα δεξιά ενώ τη σκυτάλη πήραν οι Λοσάνο και Μέρτενς που ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0 με γκολ στο 19ο και στο 21ο λεπτό αντίστοιχα.

 

 

Ο Μέρτενς πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 50' γράφοντας το 5-0 στο 54' και ο Ραχμάνι έκανε ακόμα μεγαλύτερο τον εφιάλτη της Σασουόλο σκοράροντας για το 6-0 των γηπεδούχων, με το γκολ της παρηγοριάς για τους παίκτες του Αλέσιο Ντιονίζι να έρχεται στο 87ο λεπτό από τον Λόπεζ που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

 

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο (82' Τζανόλι), Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρούι (82' Γκουλάμ), Ανγκισά, Ρουίθ (77' Πολιτάνο), Λοσάνο (77' Ντέμε), Μέρτενς, Ινσίνιε, Όσιμεν (77' Ελμάς)

 

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μούλντουρ, Κίρικες (46' Αϊχάν), Φεράρι, Ροζέριο, Φρατέζι (72' Μανιανέλι), Λόπες, Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, Τζούρισιτς (25' Ενρίκε), Σκαμάκα (46' Ντεφρέλ)