ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 May, 2022 - 20:59

Categories: 

«Επενδύει σε Ακαδημίες και εγκαταστάσεις ο Μαρινάκης στην Νότιγχαμ»

Τα φώτα της δημοσιότητας των αγγλικών ταμπλόιντ και όχι μόνο έχει στρέψει επάνω του ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή την ιστορική άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στα «σαλόνια» της PremierLeague, έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια αναμονής.

Βρετανικά Μέσα μάλιστα αποκαλύπτουν ένα μέρος των προθέσεων του ισχυρού άνδρα της νεοφώτιστης ομάδας, τονίζοντας πώς είναι αποφασισμένος να επενδύσει όχι μόνο σε μεταγραφές ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδό της

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Sun, ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας είναι έτοιμος να βάλει χρήματα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδας αλλά και άλλο ένα σημαντικό ποσό στις ακαδημίες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα δαπανηθεί το ποσό των δύο εκατομμυρίων λιρών για να βελτιωθούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις στο προπονητήριο της Νότιγχαμ Φόρεστ και άλλα τριάμιση εκατομμύρια λίρες για τις εγκαταστάσεις -και όχι μόνο- των ακαδημιών.