ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 December, 2022 - 20:02

Categories: 

«Ερυθρόλευκη ραψωδία, διέλυσε τον ΠΑΟΚ!

Ο ανταγωνισμός για τον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα, είναι μια έννοια χαμένη… Ανύπαρκτη. Ειδικά όταν οι αντίπαλοι… δεν κατεβαίνουν! Όπως ο ΠΑΟΚ στο ματς του Σαββάτου, για την Α1 Γυναικών στο ΣΕΦ! Σε ένα ματς, στο οποίο ο Ολυμπιακός… κηλίδωσε την ιστορία του αντιπάλου του. Τη λέκιασε… ανεξίτηλα, με αδιανόητο γλέντι και τελικό σκορ… 91-35!! Με 56 ολόκληρους πόντους διαφορά, ο Ολυμπιακός διέσυρε τον ΠΑΟΚ και τον έστειλε με την ουρά στα σκέλια… πίσω στο Θεσσαλονίκη!

 

Με Σταμολάμπρου και Γκόσταφσον να το έχουν πάρει… πάνω τους, ο Ολυμπιακός έκανε ξανά… πλάκα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πειραιά μπήκε από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, με το πόδι… στο γκάζι! Προβάδισμα μέχρι και 10-0, με τον ΠΑΟΚ να… μη βλέπει καν το καλάθι, στην αρχή του παιχνιδιού.

 

Η ομάδα του Ζίμπαρτς έδειχνε ξεκάθαρα να παίζει σε… άλλο τέμπο. Σε άλλο ρυθμό. Και λογικό, αφού η διαφορά με όλες τις ομάδες στην Ελλάδα είναι χαώδης. Έτσι και με τον ΠΑΟΚ, φυσικά. Την ώρα κατά την οποία ο Ολυμπιακός έβαζε το ένα καλάθι πίσω από το άλλο, η ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιζε σκληρά και προσπαθούσε με αυτό τον τρόπο να βγάλει εκτός ρυθμού την ομάδα του Ζίμπαρτς. Απέτυχε, φυσικά, αφού όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός ανέβαζε ρυθμό!

 

Με 11 πόντους έκλεισε το ημίχρονο το… τανκ Μέγκαν Γκούσταφσον και από κοντά η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, με 9. Από κοντά και η Αγιούσο, με 5 δικούς της, αλλά με τρομερή δημιουργία. Σε μια κατάμεστη Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έκανε… πάρτι με τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι συνεχίστηκε με το ίδιο μοτίβο! Ο Ολυμπιακός δεν σήκωσε το γκάζι παρά μονάχα στο φινάλε, οπότε ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε μερικούς πόντους για να διασώσει όποια… τιμή του είχε απομείνει. Με τον Μάρτινς Ζίμπαρτας να ρίχνει στο ματς και αθλήτριες από την Ακαδημία του Συλλόγου, όπως την Γκουζέλου, έκανε και δοκιμές, ενώ έδωσε και ανάσες, στις παίκτριές του, ενόψει της συνέχειας, σε Ελλάδα και Ευρώπη!