ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 March, 2022 - 16:09

Categories: 

«Ερυθρόλευκος θρίαμβος για την Κ-15

 

Η Κ-15 του Ολυμπιακού ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του σπουδαίου ημιτελικού του Final-4  του πρωταθλήματος της Super League  στο Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού

Σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν οι Πλης και Τζώρτζης, στο 15’ και στο 80’ αντίστοιχα, με την ομάδα του Τάσου Πάντου, να παίρνει μια πανάξια πρόκριση. Ο Ολυμπιακός, τώρα, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (23/3) στις 15:00 για τον τελικό του Πρωταθλήματος.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκαν οι παίκτες του Τάσου Πάντου επιζητώντας ένα γρήγορο γκολ και μάλιστα ευτύχησαν αν το σημειώσουν μόλιςστο 6’. Ο Πλης χρίστηκε σκόρερ, καθώς τελείωσε με πολύ ωραίο τρόπο την πάσα του Δραβίρα και από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ζώγα με ωραίο πλασέ.

Η ομάδα του Πάντου απείλησε στο 57’ με τον Δαρβίρα, ο οποίος τροφοδοτήθηκε και βγήκε σε πολύ καλή θέση, επιχειρώντας ένα σουτ, το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ζώγας.

Από το κόρνερ αυτό προήλθε μια ακόμη καλή στιγμή του Ολυμπιακού, ο οποίος «άγγιξε» το 2-0. Ο Φίλης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και πήρε την κεφαλιά, η οποία πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Ζώγα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την σπουδαία τους νίκη – πρόκριση στο 80’, όταν και ζευγάρωσαν τα τέρματά τους.  Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ζώγας έκανε μια κακή έξοδο και η μπάλα έφτασε στον Τζώρτζη στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «σφράγισε» την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Πρωταθλήματος της Κ15.

 

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Καρακώστας, Πλης, Φίλης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης.

 

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Μακρυπίδης, Μπουλμπασάς, Καλοσκάμης, Λατιφάι, Ζέκα, Γεωργόπουλος, Μαρκεζίνης, Τσίγκας, Σώκος, Τρικάτζης.