ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2022 - 18:43

Categories: 

«Θετική η Πάρμα για τον Ζαγαρίτη»

Όλο και πληθαίνουν οι αναφορές από την Ιταλία, που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Ζαγαρίτη

Ο νεαρός άσος που είναι προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στην Πάρμα, είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.

Ο νεαρός αριστερός μπακ αποτελεί μία περίπτωση όπου αρέσει στους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ελλάδας και από τη στιγμή όπου ο παίκτης δεν παίρνει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής φέρεται να βλέπει την προοπτική του επαναπατρισμού ως μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής

Σύμφων αμε τα όσα αναφέρουν οι γείτονες η Πάρμα που είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν θα ήταν αρνητική στην παραχώρησή του. Οι Πειραιώτες αναζητούν ως γνωστόν έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ζαγαρίτη να μην είναι η μοναδική περίπτωση που υπάρχει στα .. ραντάρ τους για την ενίσχυση στο αριστε΄ρο άκρο της άμυνας.

Δεδομένης όμως και της θετικής στάσης της Πάρμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.