ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 September, 2022 - 23:28

Categories: 

«Καθάρισε» η ΑΕΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα με Πινέδα, Άμραμπατ και «βλέπει» Παναθηναϊκό

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η ΣΑΕΚ, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στην Ριζούπολη  χάρη σε τέρματα των Πινέδα (39’) και Άμραμπατ  (87’) και πλέον στρέφει την προσοχή της με θετική ψυχολογία στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιχείρησε να αιφνιδιάσει, αφού στο 8’ έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει. Ο Ροσέρο πάτησε περιοχή από δεξιά και -όντας αμαρκάριστος- πλάσαρε με το αριστερό, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από τη συμβολή των δοκών. Η «Ένωση» μετά το προβληματικό της πρώτο 25λεπτο βρήκε ρυθμό και αφού στο 35’ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Πινέδα, με το σουτ του να αποκρούεται από τον Σούλη, σ το 39’ άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ στην κίνηση του Μεξικανού μέσου.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν σε ένα τεντωμένοι σκοινί. Μέχρι το 87ο λεπτό όμως, χρονικό σημείο όπου η «Ένωση» ζευγάρωσε τα τέρματά της. Εξαιρετική προσπάθεια από τον  Μοχαμάντι από τα αριστερά, έδωσε στον Άμραμπατ, ο οποίος έγραψε το 2-0.