ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 January, 2022 - 19:27

Categories: 

«Καθάρισε» με πολύ άγχος η ΑΕΚ στη Λαμία

«Μπάσιμο» με το... δεξί στο 2022 και για την ΑΕΚ, η οποία την Τετάρτη (5/1) αποχώρησε με το υπέρ της 2-0 από την έδρα της Λαμίας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 1.

Καλή κατά διαστήματα η «Ένωση», η οποία ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι που προηγήθηκε, δεν κατάφερε να το «καθαρίσει» άμεσα. Ωστόσο, η ομάδα της Φθιώτιδας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα δικαιώματα που της έδωσε η ανασταλτική συμπεριφορά των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι έφτασαν στο «διπλό» χάρη στα γκολ των δύο πλάγιων χαφ της, με τον Γκαρσία να ανοίγει το σκορ στο 29' και τον Άμραμπατ να καθαρίζει το ματς στο 83'.

Ένα αποτέλεσμα που πηγαίνει τη 2η ΑΕΚ στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (ματς λιγότερο) και στο +5 από τον 3ο ΠΑΟΚ (ματς λιγότερο), τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή. Από την άλλη, η Λαμία παρέμεινε η μοναδική ομάδα στη Λίγκα χωρίς εντός έδρας νίκη, ούσα στη 12η θέση (11β.), στο +2 από τον προτελευταίο Ατρόμητο και στο +4 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης (τρεις αγώνες λιγότερους).

Ιδιαίτερα φορτισμένο το κλίμα πριν τη σέντρα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη στη μνήμη των Στέλιου Σεραφείδη και Κώστα Γενεράκη.