ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 August, 2022 - 23:49

Categories: 

«Καθάρισε» ο Τόμας για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ περίμενε... πώς και πώς την έναρξη της Super League 1, προκειμένου να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και οι νέοι ποδοσφαιριστές του έφεραν τη νίκη με το 1-0, εις βάρος του Παναιτωλικού.

Ο Νάρεϊ σέρβιρε και ο Τόμας εκτέλεσε στο 7ο λεπτό, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν ποδαρικό με το δεξί και να φτάνουν τις 16 σερί νίκες ενάντια στους Αγρινιώτες!

 

Πιστός στο 4-2-3-1 ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά τις απουσίες του ΠΑΟΚ. Ο Κοτάρσκι υπερασπίστηκε την εστία, με Λύρατζη, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Τσαούση στα μετόπισθεν. Στον άξονα έπαιξαν οι Κούρτιτς, Ντάντας, με Νάρει, Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ πίσω από τον Τόμας.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε σχηματισμό 4-3-3, με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια και τους Αποστολάκη, Λάρσον, Κορνέλιους και Χουχούμη στην άμυνα. Τριάδα στο κέντρο οι Ντίας, Φλόρες και Μλάντεν, με τους Χατζηθεοδωρίδη και Ντουάρτε στα άκρα, δίπλα στον Καρέλη.

 

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο να πιέσουν πολύ τους Αγρινιώτες και, παρότι το κατάφεραν στα πρώτα λεπτά, ο Καρέλης τους άγχωσε όταν απέτυχε να σουτάρει καλά από πλεονεκτική θέση στο 5’.

Εντέλει, ένα δίλεπτο αργότερα ήρθε το γκολ για τους Θεσσαλονικείς, με τον Νάρεϊ να συνδυάζεται άψογα με τον Λύρατζη και να βγάζει εξαιρετική μπαλιά στον Τόμας για το 1-0 από κοντά.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0

Ο Γερμανός εξτρέμ προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και είχε αρκετές ενέργειες από τα δεξιά, μία εκ των οποίων έφερε και το –σωστά- ακυρωθέν γκολ του Αουγκούστο στο 11’ (ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ).

Ένα μακρινό σουτ του Κουλιεράκη στο 19’ αιφνιδίασε τον Ανέστη, που έδιωξε εντέλει σε κόρνερ, ενώ μία άστοχη έξοδος του Κοτάρσκι στο 28’ έδωσε την ευκαιρία στον Φλόρες να σουτάρει – απελπιστικά άουτ!

Ένα δίλεπτο αργότερα, ο Τόμας άγγιξε το 2-0, όμως είδε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να αποκρούει με το ένα χέρι την κεφαλιά του μετά την μπαλιά του Μπίσεσβαρ.

Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με μακρινό σουτ του Ντουάρτε που πέρασε ψηλά άουτ, με τη συνέχεια να ανήκει στον ΠΑΟΚ.

 

Το συρτό σουτ του Τόμας στο 36’ εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Ανέστη, που είχε επίσης απαντήσεις τόσο στην κεφαλιά του Ίνγκασον (43’) όσο και στο φαλτσαριστό σουτ του Κούρτιτς (45’).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Μπίσεσβαρ να κάνει από πλάγια θέση τη λόμπα αλλά την μπάλα να περνά παράλληλα με την εστία στο 46’.

 

Ένα βολέ του Λύρατζη στο 50’ δεν ανησύχησε τον Ανέστη, σε αντίθεση με την προσπάθεια του Αουγκούστο στο 70’, όταν ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας μετά από υπέροχη μπαλιά του Κούρτιτς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Λύρατζη, με το ματς να... ανάβει ξανά στο τέλος.

Στο 88’, ο Αουγκούστο απέτυχε ξανά να σκοράρει από κοντά, στέλνοντας άουτ την μπάλα από πολύ κοντά μετά από μπαλιά του Σοάρες, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το συρτό σουτ του Σενγκέλια, μετά το λάθος του Κουλιεράκη.