ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 August, 2022 - 18:32

Categories: 

«Κοντά στη Ρόμα ο Μαντί Καμαρά»

 

Πανέτοιμος για μία σπουδαία μεταγραφή σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου φαίνεται πώς είναι πλέον ο Μαντί Καμαρά.

Σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά Μέσα, ο 26χρονος διεθνής μέσος από τη Γουινέα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ρόμα και φέρεται να απέχει ένα βήμα από τα ενταχθεί στο σύνολο του Ζοσε΄Μουρίνιο.

Η Ρόμα συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος στάθηκε άτυχος και έπαθε κάταγμα στην κνήμη που θα τον αφήσει εκτός για περίπου 3-4 μήνες. Ο Μαντί Καμαρά φαντάζει ο ιδανικός αντικαταστάτης για τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει προτεραιότητα στους «τζιαλορόσι», με τη Ρόμα να είναι κοντά στον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, διατηρώντας οψιόν αγοράς όπως υποστηρίζει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αλλά και ο Τζανλουίτζι Λονγκάρι.