ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 September, 2022 - 21:57

Categories: 

«Κόλλησαν» στο .,.. μηδέν Λαμία και Αστέρας Τρίπολης

 

Η Λαμία ήταν αυτή που είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει κόντρα στον Αστέρα, όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις τελικές της και το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους. Παραμένουν χωρίς νίκη οι δύο ομάδες στην Super League.

 

 

Η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισαν την παράδοση τους στις ισοπαλίες στην έδρα των Φθιωτών, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0). Οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στη Super League, με τον Αστέρα να έχει τρεις βαθμούς και τη Λαμία δύο.

 

 

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άξιζαν περισσότερο το τρίποντο, δημιουργώντας περισσότερες καλές στιγμές στην εστία του Παπαδόπουλου, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Μάλιστα είχαν δύο καλές στιγμές από στατικές φάσεις στο 85' και το 92', όμως οι κεφαλιές των Μαρμεντίνι και Μπεχαράνο πέρασαν λίγο άουτ. Ο Αστέρας στάθηκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι ευκαιρίες του Μπενίτο με το τακουνάκι στο 5' και ειδικότερα με το πλασέ εντός περιοχής στο 37', κατέληξαν λίγο άουτ.