ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 March, 2022 - 17:15

Categories: 

«Κόλλησε» κόντρα στη Ζάκυνθο ο Παναθηναϊκός Β’

Δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τη Ζάκυνθο ο Παναθηναϊκός Β’. Η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ δυσκολεύτηκε από τους νησιώτες και δεν πήρε κάτι παραπάνω από το 1-1 στον Ασπρόπυργο.

Έπειτα από ένα ανούσιο πρώτο μέρος, οι ουραγοί του νοτίου ομίλου της Super League 2 κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 50’ με τον Οντόνε.

Έτσι, οι «πράσινοι» ενέτειναν αναγκαστικά την πίεσή τους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο βρήκαν τελικά στο 71’:

Τότε που ο Μέντες απέκρουσε ασθενώς σουτ του Μαραθωνίτη και ο Κούτσιας που πήρε την επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Αν και κατασκήνωσε λοιπόν στη συνέχεια έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Παναθηναϊκός Β' δεν μπόρεσε να πετύχει την ανατροπή.

Έμεινε, έτσι, με μια μόλις νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια και έχασε επιπλέον έδαφος στη βαθμολογία.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Χαβιέρ Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Κούτσιας, Σερπέζης, Ηλιάδης (69’ Θεοχάρης), Κρυπαράκος, Καρβούνης (85’ Ματσαδές), Αλμπάνης (69’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης.

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημήτρης Νόλης): Μέντες, Καραμί, Καλλιβώκας, Οντόνε, Κούνια, Εσόνο (80’ Μάρτινς), Σουρμπής (79’ Ντάσης), Νικολακόπουλος, Κοναγκάγια (90’ Κάρδαρης), Ρουκουά (79’ Λαμπόγλου), Κάμερον (64’ Μπαζάν).