ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 August, 2022 - 21:06

Categories: 

«Κόλλησε» στο 0-0 ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

 

Στην πρώτη του φετινή απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός με … θύτη τον Αστέρα Τρίπολης μένοντας στο άγονο 0-0 στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της SuperLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις λιγοστές σημαντικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με άμεση συνέπεια να αρκεστούν στην «λευκή» ισοπαλία, που τους στέρησε τη δυνατότητα να μείνουν στην κορυφή.

 

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν παρέταξε σχήμα με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Βατσλίκ, ενώ τη αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά συγκροτούν οι Άβιλα, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Οι Εμβιλά και Χουλανγκ Ιν Μπέομ είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Ζινκενάγκελ σε ρόλο δημιουργού, Οι Μασούρας και Ραντζέλοβιτς ξεκινούσαν τις προσπάθειές τους από τις πτέρυγες ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά του ο προπονητής των γηπεδούχων Ηρακλής Μεταξάς παρέταξε σχήμα με ενισχυμένο κέντρο και με ξεκάθαρη επιδίωξη να ελέγξει τον ρυθμό(σ.σ. σε διάταξη 4-2-3-1) και τον Χερόνιμο Μπαράλες στην αιχμή του δόρατος.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο ο Ολυμπιακός γινόταν ολοένα και πιο επιθετικός, Με τον Χουάνγκ να αναλαμβάνει την μπαγκέτα της οργάνωσης και τους Μασούρα Ελ Αραμπί να επιχειρούν να κερδίσουν χώρο, οι Πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούσαν να ανοίξουν την πολύ κλειστή και καλά οργανωμένη άμυνα των Αρκάδων.

Ο Ολυμπιακός που είχε πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού έφτασε κοντά στο γκολ στο 43’ όταν ο Εμβιλά με όμορφη σέντρα σημάδεψε το κεφάλι του Μασούρα, όμως ο διεθνής εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο.

Οι Πρωταθλητές έχασαν την σπουδαιότερη ευκαιρία τους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ωραίο κοντρόλ ο Ελ Αραμπί, έκανε  το σουτ ο Μαροκινός στράικερ, η μπάλα κόντραρε στον Πίτσου που είχε εξαιρετική τοποθέτηση και βγήκε σε κόρνερ

Ντεμπούτο για τον Χουάνγκ Ουι-Τζο

Ο Κορμπεράν βλέποντας τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται αρκετά στην οργάνωση του παιχνιδιού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Βαλμπουενά, Γκάρι Ροντρίγκες και τον νεοαποκτηθέντα Κορεάτη φορ Χουάνγκ Ουί-Τζο, που έκανε κι το επίσημο ντεμπούτο του, προσβλέποντα σαν ανοίξει την αμυντική διάταξη των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο, έλειπε η φαντασία και ο τρόπςο να δημιουργηθούν οι προοπτικές για ένα γκολ.

 

Στο 81’ ο Ολυμπιακός έχασε απίστευτη ευκαιρία,. Όταν ο Βαλμπουενά με όμορφη σέντρα δημιούργησε ρήγμα στην άμυνα του Αστέρα, όμως η κεφαλιά του Ελ Αραμπί πέρασε ελάχιστα άουτ.

 

 

 

Διαιτήτευσε ο Καραντώνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος Καρμόνα, Πίτσου,

Καστάνιο, Άλβαρες Μουνάφο (11’ λ.τρ. Γκαρθία),  Στάνκο – Μπερτόγλιο (60’ Μπαρτόλο),, Τιλίκα (60’ Τιλίκα), Γκαρντάφσκι (70’ Ριέρα) Mπαράλες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν, 4-2-3-1): Βατσλίκ, Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (80’ Κούντε), Χουάνγκ Ιν Μπέομ, Ζινκερνάγκελ (60’ Βαλμπουενά), Μασούρας (68’ Χουάνγκ Ουϊ Τζο ), Ραντζέλοβιτς (68’ Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί.