ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 January, 2022 - 17:44

Categories: 

«Μάχιμος» ο Χουανκάρ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Άκρως ενθαρρυντικά ήταν τα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό από την σημερινή προπόνηση, σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αμυντικός, που είχε ένα σφίξιμο, έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΆΕ:

«Άδειασε το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την Πέμπτη, μια και εξαιρουμένου του Δημήτρη Κουρμπέλη, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στην προπόνηση που διεξήχθη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης». Μέσα σε αυτούς και ο Χουάνκαρ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης και τελειωμάτων, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Επόμενη προπόνηση την Παρασκευή στις 11 π.μ.».