ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 August, 2022 - 13:01

Categories: 

«Μέσα» Μασούρας, Ντε Λα Φουέντε, εκτός ο Μαντί Καμαρά

 

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός και ο νεοφερμένος εξτρέμ του Ολυμπιακού τέθηκαν στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, ενόψιε Απόλλων Λεμεσού. Ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Αφρικανό μέσο.

 

Την εν Ελλάδι προετοιμασία του ενίοψει του κομβικού αυριανού πρώτου αγώνα του κόντρα στον Απόλλωνα Λεμσού για τα πλέι – οφ του Europa League  ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν την αποχαιρετιστήρια προπόνησή τους στιςε εγκαταστάσεις του Ρέντη με τον Κάρλος Κορμπεράν να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στους Πρωταθλητές Κύπρου.

 

 Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα playoffs του Europa League.

Κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Μασούρας, που αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, ενώ για πρώτη φορά μπήκαν στην αποστολή οι Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και Ίνμπομ Χουάνγκ.

Από την άλλη, εκτός αποστολής αλλά και λίστας είναι ο Μαντί Καμαρά, τη θέση του οποίου πήρε ο Αμερικανός εξτρέμ - στη μοναδική αλλαγή που έγινε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Εκτός είναι και οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Ροντρίγκες και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ αντιθέτως συμπεριλήφθηκαν οι Κούτρης και Βρουσάι, που μέχρι πρότινος ήταν εκτός πλάνων.