ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 May, 2022 - 16:29

Categories: 

«Μαρσάρει» η Τότεναμ για το Champions League

Η Τότεναμ νίκησε 1-0 την Μπέρνλι με το γκολ-πέναλτι του Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και… πάτησε στην 4η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Champions League!

Πλέον τα «σπιρούνια» είναι στο +2 από την Άρσεναλ (φιλοξενείται τη Δευτέρα από τη Νιούκαστλ), ενώ η ομάδα του Μάικ Τζάκσον παρέμεινε στη 17η θέση, στην ισοβαθμία με τη Λιντς, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Και το θρίλερ, φυσικά, για το τελευταίο «εισιτήριο», που οδηγεί στ' αστέρια, συνεχίζεται…

Η Τότεναμ έχει ακόμα το εκτός έδρας ματς με την υποβιβασμένη Νόριτς, ενώ οι συμπολίτες της «κανονιέρηδες», εκτός από το αυριανό (16/5) παιχνίδι με τις «καρακάξες», υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική την Έβερτον.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πάντως, δεν ήταν κάποιος παίκτης της Τότεναμ, ούτε καν ο σκόρερ Κέιν, αλλά ο Νικ Πόουπ! Ό,τι πήγαινε προς την εστία του, το έβγαζε, κρατώντας το «μηδέν» σχεδόν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι είχαν 80% κατοχής μπάλας και τεράστιες ευκαιρίες!

Στην τελευταία φάση του α' 45λέπτου, ωστόσο, ο Άσλεϊ Μπαρνς βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με τον VAR να επεμβαίνει και να υποδεικνύει την παράβαση. Στο 45'+8', λοιπόν, ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και άφησε «άγαλμα» τον Πόουπ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπέρνλι κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να γίνει απειλητική για την εστία του Ούγκο Γιορίς. Μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ της ισοφάρισης στο 61ο λεπτό, με τον Άσλεϊ Μπαρνς να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ, που κατέληξε στο δοκάρι! Δύο λεπτά αργότερα, ο Σον δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς, αλλά το 1-0 παρέμεινε ως το φινάλε,