ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 August, 2022 - 13:47

Categories: 

«Μπάσιμο Λέστερ και Νιούκαστλ για τον Μαντί Καμαρά»

Όλο και φουντώνουν τα σενάρια στον Ολυμπιακό που θέλουν τον Μαντί Καμαρά σε σύντομο χρονικό διάστημα να δοκιμάζει την τύχη στο κορυφαίο και το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, Φυσικά κι αναφερόμαστε στην Premier League.

Όλο αυτό το διάστημα υπάρχει έντονη κινητικότητα όσον αφορά το μέλλον  του 26χρονου διεθνούς μέσου από την Νέα Γουϊνέα .

Κάτι το οποίο αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πιτ Ο'Ρούρκ!

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο γνωστός Άγγλος δημοσιογράφος τονίζει πως «η Λέστερ και η Νιούκαστλ είναι μεταξύ πολλών συλλόγων, που ετοιμάζονται να κινηθούν για τον μέσο του Ολυμπιακού, Μάντι Καμάρα»!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι ο Μαντί Καμαρά δεν υπολογίζεται για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (25/8) με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο των πλέι – οφ του Europa League, αφού βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Από εκεί και πέρα, όμως, σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του τα πάντα είναι ανοικτά.

Εδώ και πολύ καιρό το όνομά του «παίζει» δυνατά για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους κυρίως ιταλικούς με τις Μόντσα και Τορίνο να ερίζουν για την απόκτησή του, , υπάρχει η Ρεν -και όχι μόνο- από τη Γαλλία και τώρα ο Πιτ Ο'Ρούρκ βάζει στο κόλπο τις πολύ δυνατές Λέστερ και Νιούκαστλ από Premier League.