ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 April, 2022 - 18:39

Categories: 

«Μπήκαν» Μασούρας και Σισέ

 

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι – οφ

Μετά τους Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ και Καρμπόβνικ, σήμερα Παρασκευή(1/4) ήταν σειρά των Σισε και Κουντέ να επιστρέψουν στις  προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων και να τεθούν ξανά στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει της αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους».

Έπειτα και από την επιστροφή των τελευταίων διεθνών ποδοσφαιριστών, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέβασε «στροφές» στις προπονήσεις στο Ρέντη καταστρώνοντας παράλληλα και τα πλάνα του για το ντέρμπι με την Ένωση.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον Μαρτίνς είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι διεθνείς παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, ο Μασούρας και ο Βρουσάι, που ταλαιπωρήθηκαν από τον covid-19, έχουν ανεβάσει ένταση στις προπονήσεις και είναι πια διαθέσιμοι.

Με τον Παπέ Αμπού Σισέ παρά τη δεδομένη κόπωση λόγω των υποχρεώσεών του εμ την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και του πολύωρου ταξιδιού του, να εκφράζει την έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ