ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 February, 2022 - 17:20

Categories: 

«Πέρασε» από τις Σέρρες η Λάρισα

Σημαντική νίκη που την κρατάει κοντά στην πρώτη θέση πήρε η Λάρισα. Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη πέρασε από τις Σέρρες επικρατώντας με 1-0 του Πανσερραϊκού και βρέθηκε ξανά στο -3 από την πρωτοπόρο Βέροια.

To μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 32ο λεπτό με σουτ ο Γκοτζαμανίδης, με την Λάρισα να κρατάει ως το φινάλε το προβάδισμά της και να παίρνει το τρίποντο.

Σπουδαία νίκη και για τα Τρίκαλα που πέρασαν από την έδρα του Ηρακλή με το ίδιο σκορ (0-1) και ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε από νωρίς και μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη, αλλά δεν άλλαξε ποτέ ως το τέλος της αναμέτρησης παρά την πίεση των παικτών του Γηραιού.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Πιερικός κατάφερε να σώσει τον βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας (2-2).