ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 June, 2022 - 13:11

Categories: 

«Σχεδόν κλεισμένος ο Εστέβες στον Ολυμπιακό!»

 

Ο Ολυμπιακός κινείται σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τις μεταγραφικές του επιδιώξεις, έχοντας ως πρωταρχική επιδίωξη την ουσιαστική του ενίσχυση σε καίριες θέσεις, όπου έχουν διαπιστωθεί κενά και αδυναμίες.

Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες αφορά αυτή του δεξιού μπακ.

Τη στιγμή όπου αρκετές περιπτώσεις παικτών έχουν «παρελάσει» ως υποψήφιοι στόχοι, με τις περιπτώσεις των Μπάλντοκ και Κόουτο και του Ισπανού Άβιλα να «παίζουν» όλο και πιο έντονα, στην Πορτογαλία για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στέκονται στο προχωρημένο των επαφών των «ερυθρόλευκων» με την Πόρτο για τον δανεισμό του Τομάς Εστέβες.

Με την «ABola» να αναφέρει ότι οι Πρωταθλητές Ελλάδας απέχουν ένα βήμα από την επίτευξη τελικής συμφωνίας με τους «Δράκους».

Ο 20χρονος (3/4/2002) δεξιός μπακ προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Πόρτο έχοντας 17 συμμετοχές και 2 ασίστ. Ο Εστέβες έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι το 2024.

Εκτός από την Πόρτο έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού και στη Ρέντινγκ την περασμένη σεζόν έχοντας 30 εμφανίσεις και 1 γκολ. Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός είναι ενεργό μέλος της Κ21 της Πορτογαλίας, ενώ έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.