ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 August, 2022 - 23:07

Categories: 

«Τιμωρήθηκε» ο Άρης από τον Έραν Ζάχαβι…

Ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Άρη το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι … Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να ανατρέψουν  το σκορ της ήττας τους με 2-0 στο Τελ Αβίβ απέναντι στην Μακάμπι. Επικράτησαν με 2-1 στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, όμως το γκολ του Έραν Ζάχαβι στο 74’ με το οποίο οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1 αποδείχθηκε καταδικαστικό για τους Θεσσαλονικείς…

 Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων Χέρμαν Μπούργος παρέταξε σχήμα 4-4-2. Με τους Πάλμα και Γκρέι να απαρτίζουν το δίδυμο κρούσης.

Στο 23’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν το σουτ του Μαντσίνι έστειλε την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία. Στο 25’ οι γηπεδούχοι στάθηκαν τρομερά άτυχοι όταν η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πάλμα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η υπεροχή του Άρη καρποφόρησε στο 60’ με τον Γκρέι να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ιτούρμπε και την αποβολή του Γκλέιζερ.  Κι ενώ οι παίκτες του Μπούργος πίεζαν, ένα ολέθριο λάθος του Μπράμπετς στάθηκε καταδικασιτκό για τον Άρη, δίνοντας τη ευκαιρία στον Ζ