ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 August, 2022 - 23:53

Categories: 

«Τρελαίνει» κόσμο η Ίντερ!

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η «φορτσάτη» η Ίντερ στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, συντρίβοντας την Σπέτσια με 3-0 στο «Τζουσέπε Μεάτσα». Στο 35’ ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους και στο 52’ ο Χακάν Τσαλχάνογλου διπλασίασε τα τέρματα για να δώσει ασφάλεια στην ομάδα του. Διαστάσεις θριάμβου έδωσε ο Χουακίν Κορέα στο 82’.

Για γερά νεύρα αποδείχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Σασουόλο και της Λέτσε. Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κρατούσαν την μπάλα στην κατοχή τους και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ντομενίκο Μπεράρντι στο 40’. Παρόλα αυτά, και οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να απειλήσουν την εστία του Αντρέα Κονσίλιε, χωρίς να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που δημιούργησαν.

Αποτέλεσμα που ξεγελάει και αναγκάζει τον κόσμο να αναρωτηθεί, αν η μπάλα ξεκόλλησε από το κέντρο… Ουντινέζε και Σαλερνιτάνα σφυροκόπησαν τα αντίπαλα τέρματα με φάσεις, δίχως να κατορθώσουν να σβήσουν την λευκή ισοπαλία.

Οι δύο τερματοφύλακες έμοιαζαν βγαλμένοι από βιντεοπαιχνίδι και άντεξαν στη πίεση που τους ασκήθηκε. Το τελικό 0-0 ξεγελάει, αλλά σίγουρα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έφυγαν ικανοποιημένοι από το θέαμα και τη διάθεση των δύο ομάδων.

Η Λάτσιο δεν κατάφερε να «παραβιάσει» την εστία της Τορίνο με τις ευκαιρίες που πραγματοποίησε και έμεινε στο 0-0. Φυσικά, και οι γηπεδούχοι από τη πλευρά τους απείλησαν την εστία του Ιβάν Προβέντελ, αλλά σε λιγοστά σημεία του αγώνα κυριάρχησαν στο γήπεδο.