ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 May, 2022 - 21:40

Categories: 

«Τριάρα» η ΑΕΚ στον ΠΑΣ Γιάννινα κι ελπίζει

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε η ΑΕΚ, αφού επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες της για την ευρωπαϊκή της έξοδο.

Η «Ένωση» απείλησε με την κεφαλιά του Μήτογλου στο 12' και το σουτ του Λιβάι από το ύψος του πέναλτι στο 15'.  Στο 17' και στο 26' ο Λοντίγκιν είχε τις απαντήσεις στις προσπάθειες των Άμραμπατ και Κριχόβιακ, αντίστοιχα.  Ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε με τον Σάλιακα στο 33’ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής , με τον Στάνκοβιτς να μπλοκάρει.

 

Στο 37' η ΑΕΚ προειδοποίησε με τη κεφαλιά του Μήτογλου που έδιωξε εντυπωσιακά ο Λοντίγκιν, για να φτάσουμε στο 39': Ο Κριχόβιακ βρήκε με πολύ ωραία 35άρα μπαλιά τον Χατζισαφί, με τον Ιρανό μπακ να πιάνει διαγώνιο σουτ που πέρασε κάτω από τα πόδια του Λοντίγκιν.

 

Η «Ένωση» όχι μόνο εξαργύρωσε το καλό της πρόσωπο ένα γκολ, αλλά βρήκε και δεύτερο πριν το ημίχρονο. Στο 45'+2' το γύρισμα του Άμραμπατ σταμάτησε ξεκάθαρα στο απλωμένο χέρι του Κάργα. Ωστόσο, ο κ. Διαμαντόπουλος χρειάστηκε να πάει να δει τη φάση στο VAR, προκειμένου να καταλογίσει το πέναλτι. Ύστερα από... συζήτηση μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ, ο Άμραμπατ ανέλαβε την εκτέλεση στο 45'+4' κάνοντας το 2-0 .

 

Η ΑΕΚ έβγαλε την πιο ωραία της φάση στο 60', ευτυχώντας να μετουσιωθεί και σε γκολ. Εξαιρετικό build up της «Ένωσης» από την άμυνα, με τον Μάνταλο να αφήνει για τον Κριχόβιακ, ο οποίος πάτησε περιοχή, για να πλασάρει ψύχραιμα για το 3-0.