ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 January, 2022 - 14:17

Categories: 

«Φουλάρει» για Ντουκουρέ και Κλάους ο Άρης

Στις επόμενες κινήσεις του μετά τον Λουίς Πάλμα είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Άρης, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους Σεϊκ Ντουκουρέ και Ζοάο Κλάους.

Αρχικά, σε ό, τι αφορά τον πρώτο, οι «κίτρινοι» έχουν δώσει τα χέρια με την Λεγκανές. Ο 29χρονος Ιβοριανός μέσος αποκτήθηκε πέρσι από την Λεβάντε και αγωνίζεται κατά βάση ως αμυντικός μέσος. Φέτος μετράει 17 συμμετοχές σε Segunda Division και Copa del Rey, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει και σε Λοριάν, Μετς και Ουέσκα.

Έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Γαλλίας, αλλά επέλεξε την Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού με την οποία μετράει 21 συμμετοχές. Έχει ύψος 1,80 και θεωρείται καλύτερος από τον Τζέγκο στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού.

Παράλληλα, στο πρόσωπο του Ζοάο Κλάους Ντε Μέλο, πιο γνωστού ως Κλάους, ευελπιστεί ο Άρης ότι θα βρει τον παίκτη που θα του λύσει το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το σκοράρισμα. Ο 25χρονος ιταλο-βραζιλιάνος επιθετικός (γεννημένος την 1η Μαρτίου του 1997), ανήκει στην Χόφενχαιμ, αλλά από τον Γενάρη του 2021 αγωνίζεται δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο ύψους 1, 90 στράικερ γεννήθηκε στην πόλη Κριτσιούμα και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Internacional του Πόρτο Αλέγκρε. Σε ηλικία 13 ετών μετακόμισε στη Juventude και ένα χρόνο μετά στην Γκρέμιο. Σε ηλικία μόλις 19 ετών τον απέκτησε η Χόφενχαιμ παίζοντας αρχικά για την U23 της γερμανικής ομάδας σκοράροντας τέσσερα γκολ σε 17 ματς.