ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 July, 2022 - 15:02

Categories: 

«Φουλάρει» για τον Καμπράλ ο Ολυμπιακός!

Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό, όσον αφορά στα μεταγραφικά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κλείσουν τα ανοικτά «μέτωπα» που έχουν. Ενδεχομένως ένα εξ αυτών να τελειώσει άμεσα. Η θέση του εξτρέμ όπου οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν ακόμα παίκτη. Όλα δείχνουν πώς έχει βρεθεί. Διότι πρόκειται για τον Γιοβάν Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο Ολυμπιακός κλείνει άμεσα νέο εξτρέμ.

Πράγματι, ο χρόνος πιέζει. Το ξέρουν καλά αυτό στον Ολυμπιακό. Έτσι, κινούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να κλείσουν τους παίκτες για τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται προσθήκες. Όντως, μια εξ αυτών είναι στα εξτρέμ. Αυτό έχει τονίσει πολλάκις ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να έχει κάνει τις κινήσεις της, ώστε να τελειώσει με τις μεταγραφές και οι παίκτες να είναι το ταχύτερο δυνατόν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή. Μια ακόμα θέση στα άκρα αποτελεί προτεραιότητα. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γιοβάν Καμπράλ, της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

 

Σε διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους

Η περίπτωση του 24χρονου παίκτη (σ.σ.: κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου) είναι αυτή που έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι». Ο Πέδρο Μαρτίνς συγκέντρωσε τις πληροφορίες του και έχει δώσει την έγκρισή του για να προχωρήσει η μεταγραφή αυτά. Για το λόγο αυτό ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε συζητήσεις με την ομάδα της Λισσαβόνας. Επιπλέον, είναι σε επικοινωνία και με την πλευρά του Καμπράλ για να πάρουν και από εκεί μια θετική απάντηση.

 

 Tα στοιχεία του Καμπράλ

Ο 24χρονος παίκτης που είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, εκεί όπου έχει συμπαίκτη τον Γκάρι Ροντρίγκες, διακρίνεται για την ταχύτητά του. Είναι ιδιαίτερα ικανός στο «ένας με έναν». Αν και δεξιοπόδαρος, παίζει κυρίως στην αριστερή πτέρυγα. Διαρκώς κάνει την κίνηση προς τον άξονα, δηλαδή συγκλίνει για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ ως το επόμενο καλοκαίρι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε τόσο στην πορτογαλική ομάδα όσο και στη Λάτσιο (σ.σ: στο δεύτερο μισό της περιόδου 2021/22).