ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 May, 2022 - 15:47

Categories: 

«Φουλάρει» προς ανανέωση ο Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας φροντίζουν να κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς τόσο σε ό,τι αφορά την επερχόμενη μεταγραφική ενίσχυση, όσο και ως προς κάποια σοβαρά ζητήματα παικτών που χρήζουν ανανέωσης. Μία πολύ σημαντική παράμετρος για τοςυ «ερυθρόλευκους» συνιστά το θέμα με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Παρά το γεγονός ότι ο Μαροκινός «Πιστολέρο» και πρώτος σκόρερ των Πρωταθλητών Ελλάδας έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, παράλληλα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και κάνει διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του.

Πρόθεση είναι να κλείσει το συγκεκριμένο σημαντικό ζήτημα το αργότερο σε μια εβδομάδα, αφού πρόκειται για ένα μείζον κομμάτι του συνολικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού, ειδικά εν όψει και της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League μέσα στο καλοκαίρι.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε αρχίσει να βελτιώνεται από τις τελευταίες εβδομάδες των playoffs και πλέον υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, ειδικά από τη στιγμή που η επιθυμία να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους είναι αμοιβαία.

Ο 35χρονος άσος, που συμπλήρωσε τριετία στο λιμάνι, είχε και φέτος μια πολύ παραγωγική σεζόν μετρώντας 23 γκολ και 4 ασίστ σε 51 εμφανίσεις.