ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 January, 2023 - 00:30

Categories: 

«Φρένο» στην Άρσεναλ έβαλε η Νιούκαστλ

Το σερί πέντε νικών της Άρσεναλ στην Premier League έφτασε στο τέλος του, με τη Νιουκάστλ να υποχρεώνει σε ισοπαλία, 0-0, τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα περιορίστηκε σε μία φλύαρη υπεροχή και έμεινε στο μηδέν για πρώτη φορά φέτος – με την τελευταία να χρονολογείται στον Μάιο και την ήττα (2-0) από τις «καρακάξες»!

Με τον βαθμό, οι Λονδρέζοι ξέφυγαν στο +8 από τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά έχουν ένα ματς περισσότερο, με τους φιλοξενούμενους από τη μεριά τους να βρίσκονται στο -1 από τους «πολίτες».

Την ίδια ώρα, η Μπράιτον επέστρεφε στα θετικά αποτελέσματα με τρόπο εμφατικό, καθώς συνέτριψε την Έβερτον με 4-1 εκτός έδρας. Ο Μιτόμα άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό και εν συνεχεία οι «γλάροι» εκτόξευσαν το προβάδισμά τους με ένα απίθανο κρεσέντο μεταξύ 51’ και 57’ – διάστημα κατά το οποίο σκόραραν οι Φέργκιουσον, Μαρτς και Γκρος!

Το γκολ της τιμής για τα «ζαχαρωτά» ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκρέι.

Τέλος, σπουδαίο διπλό πήρε και η Φούλαμ, που με γκολ του Μίτροβιτς στο 17’ επικράτησε 1-0 της Λέστερ και έπιασε έτσι στην 6η θέση της βαθμολογίας της Premier League τη Λίβερπουλ!