ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 April, 2022 - 19:56

Categories: 

«Ψάχνεται» για επιστροφή στα ευρωπαϊκά γήπεδα ο Χάμες Ροντρίγκες

Μετράει αντίστροφα ο Χάμες Ροντρίγκες στο Κατάρ και την ομάδα της Αλ Ραγιάν, με τον Κολομβιανό άσο να επιθυμεί την άμεση επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με αρκετά κολομβιανά Μέσα, ο 30χρονος έχει μεταφέρει τις προθέσεις του στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να... συμβιβαστεί με οικονομικές απολαβές πολύ μικρότερες από αυτές που του προσφέρει η διοίκηση της Αλ Ραγιάν. Να θυμίσουμε πως με την ομάδα του Κατάρ έχει διετές συμβόλαιο, το οποίο του αποφέρει 12 (!) εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Ροντρίγκες μετακόμισε στο Κατάρ τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν αποχώρησε από την Έβερτον, έχοντας πραγματοποιήσει έκτοτε 14 εμφανίσεις με 5 γκολ και 7 ασίστ φορώντας τη φανέλα της Αλ Ραγιάν.

«Δεν είμαστε καλοί στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο τα πάμε καλά και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Τουλάχιστον παίζω και έχω καλή απόδοση. Πόσο ακόμα θα μείνω στο Κατάρ; Δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά θα ήθελα να πάω και κάπου αλλού», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Χάμες, σχετικά με την πορεία της ομάδας του και το μέλλον του.