ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 June, 2022 - 16:20

Categories: 

«Record»: «Θέλει Μαρτσεσίν ο Ολυμπιακός!»

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό όσον αφορά την γενικευμένη προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ σε όλες τις γραμμές.

Οι νεότερες πληροφορίες, αλλά και αναφορές διεθνών Μέσων Ενημέρωσης συνδέουν τους Πρωταθλητές με την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.

Σύμφωνα με  δημοσίευμα της έγκυρης «Record», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για τον 34χρονο τερματοφύλακα της Πόρτο Αγκουστίν Μαρτσεσίν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «Δράκους» μέχρι το 2023.

 

«Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του και έχει ξεχωρίσει τον Μαρτσεσίν» αναφέρεται συγκεκριμένα, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα να έχει κλείσει τα 34 του χρόνια και να έχει να επιδείξει 93 συμμετοχές την τελευταία τριετία – αν και φέτος έπαιξε μόλις εννέα φορές.

Υπενθυμίζεται ότι στους πρωταθλητές, βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια είναι ο Τόμας Βατσλίκ, με τους Τζολάκη και Κρίστινσον να συμπληρώνουν, για την ώρα, την τριάδα.